Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

H34D 

všechny recenze uživatele

Silné, díky rodinným hodnotám možná až trochu lacinně-vděčné téma, ale atmosféra je těžká a hutná od prvních sekund. Temnota tímto vedlejším projektem prostupuje znatelně, ale přesto si myslím, že brutalita místy hraničí až se samoúčelností, navíc mě osobně nějak rozmrzela nulová spojitost s filmovými Strážci, ale to už je jen vina nevhodných osobních očekávání... 7/10 ()

swe 

všechny recenze uživatele

Pořádně drsná podívaná, oplývající především pekelně dusnou atmosférou, a fakt, že jde o film kreslený, na tom nic nemění. Animace se mi zamlouvala, hudba a ponurý dabing Gerarda Butlera taktéž, snad jen pointa je předem lehce odhadnutelná, to je ale v příběhu o Černém škuneru jen nepatrná vada na kráse. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Povedenej krátkej hororovej animák, kterej je součástí prodloužené verze watchmenů. Hlavní hrdina s hlasem G. Butlera přežije po útoku Černého škuneru na svoji loď a dělá vše pro to, aby se dostal do rodného města za svou rodinou a zachránil je před zlem, které se k nim blíží. Filmek má zajímavej konec. Za mě 80% :) ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Parádní jednohubka ze světa Watchmenů, která potěší především ty, kteří četli comics. Temný a drsný příběh je nekompromisní a tím, že je kreslený, se nebojí ukázat i nechutné scény. Závěr, kdy se Captain dostane do města, nemá chybu. Akorát se mi celkový konec zdál uspěchaný a narychlo ukončený, to se dá ale přežít. ()

Weirdman 

všechny recenze uživatele

Sympaticky nekompromisná záležitosť :)) Naozaj oceňujem, že si tvorcovia celého filmového adaptovania Watchmen dali tú námahu aj so zhmotnením tejto dejovej línie. Ale animák takto vytrhnutý z kontextu nemá svoju ozajstnú silu. V director's cute celého filmu sa bude určite znamenitejšie vynímať :)) ... (▼) ()

Zajímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama