Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Tohle, že byla komedie? Ha, ha. Vážně jsem se hodně zasmála. Sarah Jessica Parker a Hugh Grant mi dali větší důvod proč je nemít rád. Jsou až příliš vlezlí, nudní a bez nápadu. Jedna hvězdička za venkovský manželský pár skládající se z Mary Steenburgen a Sama Elliotta. Film je bez nápadu, vtipu a života. Je to nuda! ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Od dua Lawrence - Grant se mi líbil film Hudbu složil, slova napsal takže jsem se na Morganovi docela těšil a doufal jsem, že na tenhle povedený film navážou. Boužel se tak nestalo a Morganovi se zařadí boužel do dlouhé řady stupidních romantických komedií. Hugh Grant předvedl docela standartní herecký výkon za to Sarah Jessica Parker by mohla hrát třeba ve VéKáVéčkách. Vtipných scének boužel velmi málo a příběh je až moc průhledný a doslova dementní. Což jsem sice čekal, ale doufal jsem, že se sem tam zasměju. 2* za solidní lokace a Granta. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mnou velice uznávaní herci S. J. Parker a H. Grant mě velice zklamali. Film byl bez nápadu, ale mohli přece jen dobře zahrát..nezahráli. Morganovi se k sobě příliš nehodili a tak film neměl žádnou šťávu. Dlouhé nudné scény a občas lehký žert. Dokola jsem si říkala: "Jessico, hoď na sebe šatky od Versace, Sex ve městě na tebe čeká...tudy, paní Morganová, cesta nevede.." A ještě jedna věc..pryč s ostřílenýma scénkama na vesnici, kde to hlavní hrdinka nezvládá! ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Neuveríte mi, ale mne sa tento film vcelku páčil. Dalo sa nad ním zasmiať a ja som si ho prakticky pozrel s úsmevom. Hugh Grant podal bravúrny výkon, ale S. J. Parker ..., nepáčil sa mi jej výkon. Celková pointa je dosť otrepaná, vraví sa jej tzv. holywoodská štruktúra. Ale film to je milý, takže *** (odo mňa). ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Hugh Grant, okamžitě mi v hlavě naskočí žánr romantická komedie. A ani tentokrát tomu není jinak. A nutno dodat, že jsem rád, že tomu není jinak, protože už jsem si zvykl na Hugha Granta v romantických rolích a myslím, že tyto role mu sluší nejlépe. Ovšem co mi na této komedii vadí, to je přítomnost Sarah Jessicy Parker. Nikdy jsem nebyl fanouškem seriálu Sex ve městě a tuto herečku jsem nikdy příliš nevyhledával a v tomto filmu mi příliš neseděla, do elegance Hugha Granta má velmi daleko, podle mě mu zkrátka nebyla rovnocennou hereckou partnerkou. Ale naštěstí jsou tu jiní sympatičtí a příjemní herci, kteří tento můj negativní dojem z hlavní hrdinky trochu mírní. Mám teď na mysli především Mary Steenburgen a Sama Elliotta, kteří v roli venkovského manželského páru byli velice milí a sympatičtí. A pokud se zaměřím na dějovou stránku filmu, tak musím říct, že jsem se téměř nenudil, bylo zde několik opravdu vtipných věcí, takže svůj účel to splnilo. Pobavil jsem se, užil jsem si to, a byl to fajn zážitek. Hodnocení se v mém případě pohybuje mezi třemi a čtyřmi hvězdami, nakonec uděluji tři hvězdy. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno