Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, takto to fungovat nebude. Začíná to už obsazením. Jako SJP mám ráda, ale pouze jako Carrie, jinak je teda docela hrozná, Hugh se sice snažil, ale když k sobě nemá pořádnou partnerku, tak se může snažit sebevíc, a ničemu to nepomůže. Ostatní postavy mohly být výbrány taky lépe. Děj byl taaak nudný, musela jsem si to dát nadvakrát, 103 minut v kuse bych nevydržela. Vtipy žádné, romantika žádná, akce žádná, co to vůbec bylo za film. Ach jo, a přitom námět vypadal tak slibně. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Jakmile dojde na slova o tom, že si jsou Morganovi souzněni, venkovští balíci ukáží, že (ne)umí počítat a Sam Elliott předvede vrcholný chod podkovou, všechna sladká břečka se vylije z kastrolu, kam ji Marc Lawrence, autor scénáře režisér, hodinu a půl cedí. Svalová vada mimiky obličeje se u Hugh Granta dostává do vážných mezí, protože za celou dobu nedokáže nasadit jiný výraz než poraněnou laň, která neustále doráží na ensympatickou Sarah Jessicu Parker. Lawrencovo Hudbu složil, slova napsal mám docela rád, ale tímhle poukázal na omezenost svého talentu. A Hugh Grant prý končí s herectvím - inu, nic moc už nám nabídnout nemohl. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Grant i Parkerová jsou už hodně provaření, hrají stou variaci na jeden profil a dohromady jim to moc neštymuje - chemie nulová, ale abych byl upřímný, čekal jsem to celé ještě o třídu horší. Překvapivě nikde se ve filmu nevyskytuje americky oblíbený fekální humor, a že příležitostí snímek pro podobné řádění skýtá požehnaně (Parkertová se třeba učí podojit krávu a ta ji ani neposere, ani nepostříká, nikdo tu dokonce neblije ani nešlápne do kravince a nic smradlavého si nikdo nemaže po těle). Věčné Grantovo brebentění a slovní pohotovost má i své jisté zábavné momenty a zmíněná neexplicitní civilnost má pořád váhu, příběh je ale od začátku fádní, hrdinům vzájemný vztah nevěříte ani na sekundu a to rozuzlení je jednoznačně zbrklý výsměch, který bych ještě tak čekal v 36. epizodě seriálu WALKER, TEXAS RANGER, v žádném případě ale ne v komedii za bezmála 60 USD mega (bože, co na tom bylo tak drahé???). II Scénář: Marc Lawrence. Hudba: Theodore Shapiro. 45% ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neurotičtí Newyorčané, kteří žijí v domněnce, že za Brooklynským mostem končí civilizace, si mě na svoji stranu získají vždycky, Morganovým se to ale úplně nepovedlo. Ono by ani tak nevadilo, že postava Sarah Jessiky Parker (neočekávaně) připomíná jakousi light verzi Carrie Bradshaw (ano, stejný rozmazlený diblík, tentokrát však s čínskou adoptovanou holčičkou - že by inspirace Charlottou?) a že Hugh "Daniel Cleaver" Grant poztrácel většinu charismatu a do romantické komedie se proto vůbec nehodí. Největším problémem je fakt, že Morganovi nenabídnou nic, čím by aspoň trochu vyčnívali z masy jim podobných. Chybí víc romantiky, komedie, konfliktu, všeho... Možná i proto jsem na Morganovi nekoukal v kuse, nýbrž natřikrát. P.S. Mary Steenburgen by sarahpalinovské republikánské venkovanky mohla hrát až do skonání světa, po Návrhu tu v této šabloně znovu exceluje :) 50% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevtipná romantická komedie s Hugh Grantem, který se neuvěřitelně trápí a upřímně si myslím že si svou postavu ani nemohl užít. K S.J. Parkerové již byl scénarista mnohem přívětivější. Nic ovšem nevynese Morganovy k výšinám. Plně rozumím proč zde většina uživatelů dává jednu nebo dvě hvězdičky. Film se přežít dá, ale je to zkrátka pouze na jedno podívání. A kdo jej nepodnikne, rozhodně o nic nepříjde. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama