Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Neuveríte mi, ale mne sa tento film vcelku páčil. Dalo sa nad ním zasmiať a ja som si ho prakticky pozrel s úsmevom. Hugh Grant podal bravúrny výkon, ale S. J. Parker ..., nepáčil sa mi jej výkon. Celková pointa je dosť otrepaná, vraví sa jej tzv. holywoodská štruktúra. Ale film to je milý, takže *** (odo mňa). ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

I přes šíleně vykonstruovanou zápletku mají Morganovi několik detailů, proč hodnotit nad průměrem. Parker s Grantem mi k sobě sedli, navíc Parker hraje naprosto přirozeně a hodně se mi v této roli líbila - předvádí, že je větší herečkou než jen postavičkou ze Sexu ve městě. Snímek navíc dokáže překvapit i vyspělými dialogy ze života a konfrontace mužské a ženské nevěry je podána pravdivě a přitom s noblesou. Film mě bavil a druhému zhlédnutí bych se vůbec nebránil. "Midnight Rider" od bratří Allmanů, který zazněl na úvod Vyvrženců pekla a zazněl i zde, je mým osobním plusem pro Morganovi. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Neurotičtí Newyorčané, kteří žijí v domněnce, že za Brooklynským mostem končí civilizace, si mě na svoji stranu získají vždycky, Morganovým se to ale úplně nepovedlo. Ono by ani tak nevadilo, že postava Sarah Jessiky Parker (neočekávaně) připomíná jakousi light verzi Carrie Bradshaw (ano, stejný rozmazlený diblík, tentokrát však s čínskou adoptovanou holčičkou - že by inspirace Charlottou?) a že Hugh "Daniel Cleaver" Grant poztrácel většinu charismatu a do romantické komedie se proto vůbec nehodí. Největším problémem je fakt, že Morganovi nenabídnou nic, čím by aspoň trochu vyčnívali z masy jim podobných. Chybí víc romantiky, komedie, konfliktu, všeho... Možná i proto jsem na Morganovi nekoukal v kuse, nýbrž natřikrát. P.S. Mary Steenburgen by sarahpalinovské republikánské venkovanky mohla hrát až do skonání světa, po Návrhu tu v této šabloně znovu exceluje :) 50% ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Klasická jednohubka. Typický úspěšný pár bydlící v New Yorku se přichomítne k vraždě, a tak se v rámci ochrany svědků musí zašít. A proč je rovnou neposlat na venkov, že? Manželé jsou zrovna rozhádaní a vy můžete tipnout, jestli je toto společné dobrodružství opět stmelí nebo ne. Klišé je tu celkem ranec, ale humor mi vcelku seděl a slušně jsem se pobavil, tudíž 60 %. Oblíbená část- první výjezd na koních ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Poboha! Nekonečně dlouhá a k uzoufání nevtipná romantická (ne)komedie, kde bohužel Sarah Jessica Parker působí jako vypatlaná nána a křečovitě se pitvořící Hugh Grant je na ránu! Kecy, kecy sem tam krásné záběry New Yorku, potom útěk na venkov a zase kecy...no a hezky nasnímaný les, jeden medvěď a...a víte co, když neuvidíte o nic nepřijdete! Zklamání na celé čáře! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Marc Lawrence napsal i scénář. (M.B)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)

Reklama

Reklama