Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ač mám Granta rád a tady se celkem snaží a čas od času utrousí nějakou tu vtipnou hlášku,bohužel nedokáže zachránit všechno.Morganovi sou průhlednou a klišé plnou podívanou,nehledě na fakt,že o nějaké chemii mezi hlavní dvojicí si můžeme nechat pouze zdát.Pár vtipných momentů se tu sice najde,ale je jich opravdu poskrovnu a stačí na pouhé krátké pousmání.Celkově tedy bída a dvě hvězdy za to málo vtipu.Kdo se chce opravdu dobře pobavit u romantické komedie ať protentokrát sáhne jinam.30% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak se nemá točit romantická komedie. Když nemáte žádný příběh ani dobrý nápad a všem co vám zbylo jsou několikrát provařená klišé a nesympatické postavy, tak z toho nic kloudného nevznikne. Marc Lawrence je navíc totální rutinér, takže se tady neobjeví opravdu nic co by se dalo nějak pochválit. Mezi hlavní dvojicí to vůbec nefunguje, chemie je nulová. Navíc jsou ty postavy tak otravné a nesympatické, že jim budete spíš přát, aby je sežral ten digitální medvěd, než aby se daly dohromady. Sarah Jessica Parker je stále nesnesitelná a Hugh Grantovi tohle xté hraní stále stejné role už prostě nežeru. Chudák Sam Elliott, ten jediný vypadá drsně všude a v každém věku. ()

Reklama

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Berúc do úvahy, že máme na stole (plytkú) romantickú komédiu s Hughom Grantom a SJP, celkom obstojne sa pokúša vykresliť zvyky a spôsob života na vidieku amerického Stredozápadu. Podáva ho, neprekvapivo, komediálne, à la Dukes, s tým, že všetko je v poriadku ako je. Reálie neberie tvrdo a v podstate o tie tu ani nešlo. Poslúžili len ako kulisa rozpadajúcemu sa manželskému vzťahu a blbým kecom – hľadať hlbšie tvorcovské ambície u rejžu ako je Lawrence bola len moja debilita. A keďže do tohto filmu reálne nikto okrem mňa nešiel s myšlienkou: "Hm, idem si pozrieť, ako sa žije sedlákom vo Wyomingu skrz tento šeredný rom-com a nasajem tú rural rodeo atmošku ako špongia," počin pre cieľovku splnil poslanie a o viac nejde. --- #1 Michael Kelly ako profi vrah určite zaujímavá voľba. Ale len voľba a tam to končí. --- #2 Mary Steenburgen v tých kovbojských country oblečkoch jedno z mála pozitív. --- #3 Obsadiť Sama Elliotta a dať mu štyri vety... fetuješ? ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Ňoumovitý Hugh grant bez špetky šmrncu a freneticky nesympatická, nevábně vypadající S-J Parker ve filmu který má sice hlavu a patu, ale je to unuděná nuda, obzvlášť když dojde na dialogy. Dva lidé pokročilého věku, jenž se k sobě zjevně mají po celou dobu, ale hrají mezi sebou tahanici na pitomosti jako páreček puberťáků. Romantika je podivně podaná, drama je spíše parodické a vtipy nejsou moc zábavné. Sečteno a podtrženo, i přes to že mám rád romantické komedie, tohle byl krok vedle. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Otřepané vtipy a naprosto nesourodá dvojka Parker-Grant. Film měl být zřejmě vzpruhou v jejich upadající kariéře, ale žádným milníkem se rozhodně nestane. Sarah Jessica Parker představuje strašně protivnou ženskou, která v životě nezapnula sporák a nevytáhla paty z NY (asi tak desetkrát horší Carrie ze SATC) a Hugh Grant celou dobu jen mumlá kraviny svým roztomilým britským akcentem. Story je naprosto průhledná, ještě že na Wyomingskou přírodu se alespoň hezky kouká. Nejlepší výkon tu podal ten medvěd :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno