Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě zvaném Mirabilis jsou lidé závislí na vzácné substanci, která je zdrojem veškeré magické síly. Substance však pomalu dochází a zlé mocnosti chtějí převzít kontrolu nad jejím zbytkem. Proti nim podle starodávné věštby povstanou válečníci, kteří budou muset bojovat o záchranu svého světa… (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

V porovnání s tímto je takový Uwe Boll špičkový režisér. Rytíři krvavé oceli jsou utrpením každého diváka, co má v hlavě alespoň o trošku více náplně, než tvůrci tohoto televizního velkofilmu. Jednu hvězdičku dávám jen díky tomu, že jsem magor do fantasy, ocením pěkné kostýmy a masky a především se vyžívám v nádherných krasotinkách, jako je Natassia Malthe. Bez ní by ten film byl jednoznačný odpad, který nezachrání ani statečný zelený mozek Hormon Rapl z jistého seriálu, který je snad ještě horší než tento film. Rytíři menstruační prciny postrádají cokoli, co by udrželo divákovu pozornost. Děj tak nějak nezáživně plyne od ničeho nikam a vydržet se to dá jen pokud se vám líbí Natassia. Na konci už jsem ani nevěděl, o čem to bylo, ale v hlavě mi uvízlo něco o tom, že všichni pořád hledali nějaký Kyblík. Asi na blití, či co. Postavám se z děje a vlastních dialogů zjevně dělalo víc špatně než mně. ()

Bat55 odpad!

všechny recenze uživatele

Chabý scenár, totálne zlá réžia, nepresvedčivé herecké výkony, slušný námet. Bol tam potenciál, lenže s takto posraným a dojebaným scenárom, sa z toho priveľa vykúzliť ani nedalo. Prirátajte si k tomu zlú réžiu a hercov a máte na svete ďaľšiu blbosť. Dodnes ľutujem vyhodených peňazí, presnejšie 1.97 eur. Hnus. /5%/... (ospravedlňujem sa za vulgarizmy, ale inak to nejde, to fakt nie). Slabota! ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Mno.... Vypadalo to ze začátku nadějně a zajímavě, ale pak to šlo do čím dál tím větších sraček a nudy. Jen kecy, kecy a kecy a to ještě úplně o ničem... Po hodčce jsem to vypl, protože to fakt nemělo cenu a další minuty by byla jen ztráta času.... Dávám 1*, za nápad a pokus o historické fantasy, leč hrubě nepovedené, dlouhé a nudné...... 25% ()

tulrika odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní zabití fantasy žánru. Plakát je do očí bijící parodie na Pána prstenů. Banda multikulturních podivínu v čele s chlapíkem v přešité lyžařské bundě a elfkou, co pořád "cítí v sobě nezměrnou temnotu" putuje odnikud nikam ve filmu, co má 3 hodiny. Kam? To nikoho moc nezajímá, ani hlavní postavy. Nechť vás provází tyglík! ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Doporučuju pokud seženeš někoho kdo se s tebou chce vysmát velice špatnýmu filmu. Hloupý rozhovory, nerozumný chování. Pokud chceš normální fantasy od fandů D&D tak http://www.csfd.cz/film/253864-gamers-dorkness-rising-the/ anebo na trailer, ve kterým Rytíři vypadaj epicky. Stručně obsah filmu: na výpravu se vydala banda kreténů. SPOILER Má zachránit svou vesnici nalezením tyglíku, který nakonec zničí. Na výpravu to byli ti praví protože se spojili v zármutku nad nějakou mrtvou holkou. Borec má střelit návaděným šípem do draka, všichni se loučí se životem kdyby netrefil, jedna rána, drak padne - no von střelil vobyčejným protože je rebel. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama