Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě zvaném Mirabilis jsou lidé závislí na vzácné substanci, která je zdrojem veškeré magické síly. Substance však pomalu dochází a zlé mocnosti chtějí převzít kontrolu nad jejím zbytkem. Proti nim podle starodávné věštby povstanou válečníci, kteří budou muset bojovat o záchranu svého světa… (oficiální text distributora)

Recenze (42)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Mno.... Vypadalo to ze začátku nadějně a zajímavě, ale pak to šlo do čím dál tím větších sraček a nudy. Jen kecy, kecy a kecy a to ještě úplně o ničem... Po hodčce jsem to vypl, protože to fakt nemělo cenu a další minuty by byla jen ztráta času.... Dávám 1*, za nápad a pokus o historické fantasy, leč hrubě nepovedené, dlouhé a nudné...... 25% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je alespoň supr vědět, že fantasy film fakt není snadný natočit, ještě když má být přesně podle představy scénáristy, který to s tím nemyslí špatně. Jenže když Vám tam nějací retardi melou každou chvíli o nějakym posranym tiblíku, u kterýho si doteď nedokážu stoprocentně představit, co to je a že elfové se bijou s gnómy a podobný blbosti. Vyzní to ve skutečnosti fakt strašně blbě. Pokud se to nenatočí přirozeně, pak je to v prdeli. Takovýhle kecy bych zvládnul ve hře, ale ve filmu, který má celkem tři hodiny? Měl jsem problém dokoukat první část a to přitom mám fantasy filmy docela rád. ()

Reklama

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Fantasy sa točí veľmi málo, a aj to čo sa natočí zvyčajne nemá úroveň. Na kvalitné fantasy totiž potrebujete kvalitnú zásobu finančných prostriedkov. To sa prejavilo aj na tomto kanadskom projekte, kde digitálne efekty pôsobia na prvý pohľad pomerne umelo. Na druhej strane dielo disponuje slušnou výpravou, dobrou kamerou a strihom. Scenár je priemerný, masky dostačujúce. Veľkým negatívom však je chýbajúca fantasy atmosféra, kde ma aj napriek jasnej snahe tvorcov nedokázalo dielo vtiahnuť du deja ani z 1/10 ako Pán Prsteňov.. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

"Táhněte, hnusné plemeno!" - "My nejsme plemeno!" - "A jak to mám poznat?" ... No, a tak to jde pořád. Dialogy byly buď tahle debilní už v originálu, nebo to dorazil překlad, ale v každém případě to jsou konverzační perly... A hlavně tedy nevím, jak jsem mohl doteď žít neznaje TYGLÍK! ... "Pamatujte! Tyglík - nebo smrt!" ... Inu, těžká volba. ()

JeanMarthan odpad!

všechny recenze uživatele

Woow, tak tohle jsem dlouho rozdýchával! Těžko říct, co vlastně hledali, nejspíš ale kyblík, aby se do něj mohli vyblít :D Možná by stálo za to, sestavit výčet filmů a postav, které do téhle nechutné slátaniny parafrázovali! A za ohavný křížení tvorů by se nemuseli stydět ani před Sauronem: elfkoupírka, myšošváb, Gandalfobuk, jakejsi emzák...hrůza a děs!!! Já jsem úkol splnil - našel kyblík a ... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama