Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve světě zvaném Mirabilis jsou lidé závislí na vzácné substanci, která je zdrojem veškeré magické síly. Substance však pomalu dochází a zlé mocnosti chtějí převzít kontrolu nad jejím zbytkem. Proti nim podle starodávné věštby povstanou válečníci, kteří budou muset bojovat o záchranu svého světa… (oficiální text distributora)

Recenze (42)

Čtec 

všechny recenze uživatele

"Táhněte, hnusné plemeno!" - "My nejsme plemeno!" - "A jak to mám poznat?" ... No, a tak to jde pořád. Dialogy byly buď tahle debilní už v originálu, nebo to dorazil překlad, ale v každém případě to jsou konverzační perly... A hlavně tedy nevím, jak jsem mohl doteď žít neznaje TYGLÍK! ... "Pamatujte! Tyglík - nebo smrt!" ... Inu, těžká volba. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

V porovnání s tímto je takový Uwe Boll špičkový režisér. Rytíři krvavé oceli jsou utrpením každého diváka, co má v hlavě alespoň o trošku více náplně, než tvůrci tohoto televizního velkofilmu. Jednu hvězdičku dávám jen díky tomu, že jsem magor do fantasy, ocením pěkné kostýmy a masky a především se vyžívám v nádherných krasotinkách, jako je Natassia Malthe. Bez ní by ten film byl jednoznačný odpad, který nezachrání ani statečný zelený mozek Hormon Rapl z jistého seriálu, který je snad ještě horší než tento film. Rytíři menstruační prciny postrádají cokoli, co by udrželo divákovu pozornost. Děj tak nějak nezáživně plyne od ničeho nikam a vydržet se to dá jen pokud se vám líbí Natassia. Na konci už jsem ani nevěděl, o čem to bylo, ale v hlavě mi uvízlo něco o tom, že všichni pořád hledali nějaký Kyblík. Asi na blití, či co. Postavám se z děje a vlastních dialogů zjevně dělalo víc špatně než mně. ()

Reklama

tulrika odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní zabití fantasy žánru. Plakát je do očí bijící parodie na Pána prstenů. Banda multikulturních podivínu v čele s chlapíkem v přešité lyžařské bundě a elfkou, co pořád "cítí v sobě nezměrnou temnotu" putuje odnikud nikam ve filmu, co má 3 hodiny. Kam? To nikoho moc nezajímá, ani hlavní postavy. Nechť vás provází tyglík! ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Fantasy sa točí veľmi málo, a aj to čo sa natočí zvyčajne nemá úroveň. Na kvalitné fantasy totiž potrebujete kvalitnú zásobu finančných prostriedkov. To sa prejavilo aj na tomto kanadskom projekte, kde digitálne efekty pôsobia na prvý pohľad pomerne umelo. Na druhej strane dielo disponuje slušnou výpravou, dobrou kamerou a strihom. Scenár je priemerný, masky dostačujúce. Veľkým negatívom však je chýbajúca fantasy atmosféra, kde ma aj napriek jasnej snahe tvorcov nedokázalo dielo vtiahnuť du deja ani z 1/10 ako Pán Prsteňov.. ()

JeanMarthan odpad!

všechny recenze uživatele

Woow, tak tohle jsem dlouho rozdýchával! Těžko říct, co vlastně hledali, nejspíš ale kyblík, aby se do něj mohli vyblít :D Možná by stálo za to, sestavit výčet filmů a postav, které do téhle nechutné slátaniny parafrázovali! A za ohavný křížení tvorů by se nemuseli stydět ani před Sauronem: elfkoupírka, myšošváb, Gandalfobuk, jakejsi emzák...hrůza a děs!!! Já jsem úkol splnil - našel kyblík a ... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama