Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někde uprostřed Afriky dojde k letecké katastrofě. Nehodu přežije hrstka lidí, kteří budou bojovat s tlupou zombie. Podaří se jim utéct před strašlivou smrtí? (LIVINGDEAD)

Recenze (87)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Každá zajímavější, napínavější, strašidelnější, akčnější scéna je vykoupena deseti minutami pomale se vlekoucí podívané. Všeobecně mi pomalejší horory nevadí, tenhle britský kousek táhnou ke dnu herci. Ti dva prostě nejsou dostatečně charismatičtí a dobří na to, aby to sami utáhli (na rozdíl právě třeba od Stake Land, kde je obsazení ok). Pomalí negerští zombíci s bílýma očima pomalu se šourající savanou a pouští jsou nicméně k sežrání. Umístit zombie apokalypsu na černý kontinent, to byl dost dobrej nápad. Film celkově ale trochu zklamal. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Další rozkošná road movie, tentokrát po afrických savanách. Je sice trošku problém s palivem a chladící kapalinou, ale zato potkáte spousty stopařů, kteří vám pomůžou problémy vyřešit razdva. Černé zombie jsou zcela jistě fajnovka, ale zatímco tady, tady a tady pomalejší děj nevadil (no u posledního už trošku vadil), u téhle černošské putovačky bych nemilosrdně řezal minimálně 20 minut. Práce mačetou byla ale na vynikající úrovni a kdyby se tvůrci poučili například z Hotelu Rwanda, věděli by, že i bez munice se dají elegantně řešit hodně početné problémy. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Pre mňa ťažký prúser. Jeden z najslabších filmov so zombíkmi, aký som kedy videl. Nedostalo sa mi skoro ničoho, čo od tohto subžánru očakávam. Žiadne napätie len nuda, bez emócií a atmosféry, akcia odbitá, strašne dlhé, vágne a veľa tichých pasáží (niekedy sa nehovorí aj 10 minút v kuse, dokonca tu nie je ani žiadna doprovodná hudba). Masky boli tiež úbohé. Proste jeden hrozne dlhý vyťahaný usoplenec. Bol som rozhodnutý pre jednu hviezdu, koniec však čo-to zachránil, išlo o pomerne pôsobivú scénku s akýmsi archetypom hrdinu v nadchádzajúcom postapo svete. Skončilo to však v tom najlepšom, takže opäť len sklamanie. 30/100 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MRTVÍ JSME TAK JAKO TAK“....... /// Konečně se nám zombie apokalypsa rozšířila i do Afriky (ale že těm klukům vopálenejm chutná!). Jsou všude: na poušti, v buši, u moře, v polívce..... A do toho se na pláži vylodí letadlo s partičkou běloušků. No, partička....vlastně jsou tři. Jeden to má v píči a nechá se hned sežrat, druhej vezme roha a ten třetí obleče maskáče a vydává se na svoje soukromý safari. Bez zvířat. Africký mudrování o trestu a přírodě mohlo fungovat tak před 50ti lety. Ostatně všechno mi tu připadá, jako by to měl bejt první film o ,,hladových“ spoluobčanech. JE TU NĚCO NOVÝHO? Afrika. Málo vody. V noci kosa. Soráč, ale na to, že má jít o kejhák a o zombíky celkem nuda. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že černoch v noci je stejnej jako černoch v tunelu. 2.) Zajímá mě, co vyřeší všechny konflikty v Africe. 3.) Mám strach, že s mačetou neodvedu stejnou práci jako s pistolí. 4.) Thx za titule ,,Tysa“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ale! Zombies patří mezi můj nejoblíbenější hororový žánr, takže snad nemůžu být podezřelý z nějáké zaujatosti. The Dead je sterilní jak výraz mrtvol v tomto filmu. Tyhle houpající, skřípající a znuděně neškodné živé mrtvoly snad dnes už nikoho nevyděsí. Tohle letělo za Romera v 60. letech, ne v uspěchaném a náročném 21. století. Děj je tak prázdný a nudný, že jsem to v polovině filmu zalomil. Totální nuda. 20% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama