Reklama

Reklama

Radovánky v Mexiku byly fajn, ale bujarý dívčí prázdninový víkend skončil a nadešel čas vrátit se domů. Proto také nyní Jules (Cameron Goodmanová) a Mel (Peyton Listová) stojí promáčené deštěm na téměř liduprázdném, do tmy se halícím letišti. A to někomu, kdy by se rád ke své rodině dostal živý a zdravý, navíc když je ten někdo dvojice velmi pohledných slečen, rozhodně nepřijde jako nejbezpečnější místo k přenocování. A jelikož nikde nejsou ani taxíky, rozhodnou se dívky ještě s několika dalšími spolucestujícími přijmout lákavou nabídku na první pohled sympatického a neškodného řidiče transportního minibusu, který je ochoten všechny opozdilce odvézt blíže k městu. To, že někdo vypadá neškodný, ale neznamená, že je takový i ve skutečnosti. A stejně tak není nikde psáno, že noc, která začala obyčejně, musí nutně i obyčejně skončit. Tenhle spoj totiž míří přímo do pekla v děsivém americkém autorském thrilleru Edwarda Andersona z roku 2008. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Film, který má potenciál být žánrová jednohubka, je naprosto zbytečně roztahaný až hrůza. Nemluvě o tom, že hrdinové opravdu měli milion šancí utéct a pokaždé udělali nějakou stupidní chybu. V mých očích tento film z bahna vyzdvihává jenom konec, který tak nějak dává na frak těm šťastným happyednům tohoto žánru. JInak herecké výkony nic moc, žádný slavný obličej totiž nečekejte! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vzhledem ke všem objížďkám nebude dost času kochat se krajinou. Ale užijeme si to." Mám takový divný pocit, že v nočním autobuse si to neužil vůbec nikdo a moje zvrhlé JÁ taky nebylo úplně uspokojeno. Padouch mi totiž připadal celkem neschopný, cestující pitomí a komplic byl i mně jasný od prvního okamžiku. Navíc mi bylo celkem jedno, koho přejede autobus, kdo má kvasinkovou infekci i kdo skončí v bedně. Takže hvězdy úchylně dávám jen za týrané holky, za inspiraci a poučení z řidičových chyb. A jdu si hned koupit sexy růžový minibus vybavený sedadly s pouty. Chce někdo svézt? ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľná kravina. Nápad zaujímavý, ale celkové spracovanie a priebeh únosu...WTF? To niekto naozaj myslel vážne? Odhliadnúc od faktu, že hlavné hrdinky mali "pár" šancí na útek, žiadna tak neučinila (a retardované sa mi byť nezdali, tak neviem, v čom bola chyba). O ich vysokom intelekte svedčí aj fakt, že keď bola jedna z nich vyslaná do obchoďáku na nákup a bez dozoru, zmohla sa len na volanie o pomoc pred priemyselnou kamerou v posunkovej reči!!! No a potom nech im človek nepraje smrť... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že výlet v Mexiku přežijou a bohužel v USA bude zle. Škoda, že ten prokletej mobil nemá signál. Pět lidí na jednoho a nic nezmůžou ( počet se pak změní ), ale stejně si zaslouží zemřít. Docela dlouho jsem myslel, že koukám na katastrofické sci-fi, protože celou cestu nepotkají ani živáčka !!! A v tom obchodě? Sakra, chci zažít tak prázdný obchodní dům !!! Ten naprosto úžasný konec mně donutil dát tomu alespoň hvězdu a ne - odpad - ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Maximálně 2 hvězdičky. A proč? ZA 1) skoro černobílý film, nekvalitní zvuk, 2) Nesympatické herecké obsazení 3) Ačkoliv měly holky 100 x možnost únosce zlikvidovat, neudělaly to! Takže jsem po celý film říkal : "těm kurvám to patří"! 4) Film se táhl, děsně táhl a tak jsem se musel při sledování zabavit internetem...... Jednou větou : "DĚSNĚ BÉČKOVÝ FILM !!!!"OBSAH: Jules a Mel se právě vracejí z dovolené, kterou prožili se svými nejlepšími kamarádkami. Unavené z cesty dorazí na letiště, kde je přinutí deštivé počasí změnit způsob dopravy. Cesta z neznámým řidičem se ukáže opravdivým horrorem. Ten může skončit tragicky..... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Snímek měl premiéru 8. března 2008 na hudebním a filmovém festivalu v Austinu v Texasu. V omezeném vydání na dalších festivalech až v roce 2009. (Terva)
  • Při výměně kola nejsou utaženy šrouby. Auto ale přesto odjede. (Duoscop)
  • Natáčení probíhalo převážně v americkém Bostonu. (Terva)

Reklama

Reklama