Reklama

Reklama

Olive je úplně obyčejná holka, není nijak zvlášť oblíbená a někdy má pocit, že je dokonce neviditelná. Přátelí se pouze se spolužačkou Rhiannon, která se ji snaží vytáhnout o víkendu kempovat. Olive nemá náladu, a tak si vymyslí, že má rande s vysokoškolákem Georgem. Po víkendu kamarádka hoří nedočkavostí a chce z Olive dostat nejmenší podrobnosti o jejím rande. Ta popustí uzdu své fantazii a vytvoří romantickou ságu o tom, jak s ním přišla o panenství. Olivino líčení fiktivního milostného zážitku ovšem zaslechla náboženská fanatička Marianne. Během chvíle to ví celá škola. Dívce nejprve vadí, že ji všichni odsuzují a probírají její sexuální život, nakonec si ale začne na svou popularitu zvykat. To všechno se ale brzy změní... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (626)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Kde začít… když jsem viděl první reakce na tento film, většina byla ve stylu "super nová a chytrá komedie!", takže jsem zpozorněl. Proto, když mi kámoš řekl, jestli si od něj nechci půjčit i tento film, tak jsem neváhal a doufal jsem, že uvidím chytrou a sexy komedii. A tady se to zaseklo… Prvních 20 minut bylo tak příšerných, že jsem málem začal věřit, že peklo existuje. Tenhle snímek je totiž postaven na tak nepravděpodobné zápletce, že jsem měl chuť film vypnout, ale Emma Stone (respektive její krása a některé hlášky) mi v tom zabránila. Tak jsem film nechal pokračovat a zjistil jsem, že má vzestupnou tendenci. Líbily se mi různé odkazy na jiné filmy, opravdu se mi líbili rodiče (skvělá Clarkson a ještě lepší Tucci) a Alyson Michalka taky nebyla k zahození. Navíc, jak už jsem zmínil, Emma Stone má něco do sebe (ale to jsem věděl už od Zombielandu) ale zbytek filmu je dá se říct dost přehnaný a většinou bohužel nevtipný. Jednotlivé situace nefungují, spíše mě pobavily některé jednotlivé hlášky (-Kde máte Bibli? -Ta je v kategorii bestsellerů, hned vedle Stmívání.) ale jinak… Easy A není chytrá komedie, je to jen (bohužel) zcela průměrná komedie. Nebýt některých herců (opět se vracím ke Stone a Tuccimu) tak jdu ještě níž. 50 %. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušná teen komedie, která je inteligentnější a zábavnější než by se na první pohled mohlo zdát. Vtipné vyprávění o panenské středoškolačce, která si svou třídní úspěšnost, zajišťuje lhaním o svých sexuálních dobrodružstvích, tak dlouho, až se jí to vymkne z rukou a náprava bude těžší než se zdá. Emma Stone je výborná a řada scén i dialogů opravdu vtipná. Slušné překvapení, kterému chybí jen o něco větší odvaz. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nebyla to špatná komedie, první půl hodinku svižná záležitost, která právě poté první půlhodince začíná být tuctově předvídatelná, ale nepřestává být zábavná. Sice jsem si i párkrát zívla, ale zase oceňuji absenci fekálního humoru, který je pro tento žánr poslední dobou typickým doplňkem. Herecká esa v menších rolích pobavila, nebo alespoň potěšila a taťka Stanleyho Tucciho byl prostě k sežrání. A souhlasím s Červeňákem, kdyby nic jiného, hlášku o Bibli hned vedle Stmívání si budu pamatovat. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Film radím do kategórie Šumienka - rýchlo vyšumí z hlavy. Všetko sa točí okolo ohovárania v spojení so snahou o vtipné scénky. Niečo vyšlo, väčšina však nie, umelo kvôli dcére pridávam jednu hviezdu. Žeby to predurčovalo cieľovú skupinu pod 12 rokov? Pravdepodobne... Neriešim, pretože tak ako som spomenul už v úvode, film šumí a šumí, o pár dní po ňom na mojej pamäťovej jednotke nezostane ani stopa. 50/100 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Po úvodní dvacetiminutovce mi došlo, že jsem nic žánrově podobného neviděl snad od Deset důvodů, proč tě nenávidím. Dobrá, možná viděl, ale sledovat tohle byly prostě čistě nostalgické emoce: návrat do minulosti k hloupoučkým filmům z prostředí amerických středních škol. Užíval jsem si to neskutečně a vzpomínal na časy, kdy jsem jako první věc po příchodu ze školy zapínal bednu se Školou zlomených srdcí. A Emma Stone je prostě úžasná, (nejen) kolem bazénu se ve filmu mohla procházet klidně déle... středoškolačka roku! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (30)

  • Všechny scény Emmy Stone u webkamery byly natočeny v jeden den během čtrnácti hodin. (Taninaca)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno