Reklama

Reklama

The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon

Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 2008, 10 min

Obsahy(1)

Krátkometrážní film od režiséra R. Gale je parodií na klasické hororové postupy. Obměnou vražednického stereotypu nevzniká pouze komický efekt - člověk neustále sledovaný přízrakem se mění posléze v uprchlíka. Období vzdoru nahradí období stagnace a nezvykle pomalá smrt se plíží malinkatými krůčky. Závěr filmu vede k dost zajímavé otázce o povaze různých druhů smrti. (type_B)

(více)

Diskuze

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Celovečerní film se připravuje. Tuším, že tak před rokem uspěl na kickstartru.

Funferr

Funferr (hodnocení, recenze)

tomu říkám vyhozený peníze za výpravu a kostýmy... primitivní nápad a primitivní chování hlavního hrdiny... chvíli jsem se tomu smál, ale po pár minutách už jsem se nemohl dočkat konce, naštěstí to má jen těch 10 minut...

gwn9

gwn9 (hodnocení, recenze)

again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again and again.....:D
a jdu si to pustit again, tohle mě prostě neomrzí a lžičku nosim v kapse 24/7 :D

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Ale toto je databáze filmů, nikoliv pouze "nejlepších" filmů. Pak se vzteká špatným způsobem. Může nadávat na hodnocení, ale na přítomnost záznamu o tomto filmu ne.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

vBaker: na CSFD jsou mnohem „zajímavější díla“, třeba režiséra Georgeho Maciunase. Mike nám svým nepochopením přítomnosti Pomalého zabijáka jen chce vyjádřit, jak hluboce jím opovrhuje. :-)

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že to získalo nějakou cenu na nějakém film festivalu, to zde určitě místo má.

mike007

mike007 (hodnocení, recenze)

Koukám, že na CSFD už začíná být zveřejněná opravdu každá pikačovina, která vyleze kde komu z kamery. Tohle desetiminutový nevím co nemá ani hlavu, ani patu a už vůbec to není vtipný. Nevím, asi jsem suchar.

Motte

Motte (hodnocení, recenze)

jako hned u prvni minuty tohohle "velkosnimku" jsem malem vyprskl caj :-D

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Já sice chápu, že se to nemusí někomu líbit, ale to, že tě překvapuje přítomnost tohoto dílka na CSFD, zase překvapuje mě.

Reklama

Reklama