Reklama

Reklama

Lovec kořist

(festivalový název)
  • USA Hunter Prey
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Vesmírná loď Prometheus spadla z oběžné dráhy. Komunikační systémy a systémy na podporu života jsou zničeny. Kritická situace: Stav posádky a vězně je neznámý. S rozkazem chytit mimozemského vězně a zanechat jej naživu, se musí posádka přeživších vydat na opuštěné a pusté planetě do nebezpečné hry na kočku a myš s uprchlým vězněm. Kdo je lovec a kdo je jeho kořist? (mrqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Díky své docela originální zápletce a zvratům tenhle film přežívá v docela vysokých patrech hodnocení. S tím nelze než souhlasit. Obracený gard - člověk na útěku se taky neobjevuje velmi často. I přesto si myslím, že zkrácení by nebylo na škodu. Jinak ale docela průměrné scifi, s nic moc efekty a poušti všude, kde se člověk podívá... ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednou dostal chuť na scifi a našel tenhle film. Moc jsem od něj nečekal a s pocitem, že si u něj odpočinu, se do něj bezhlavě pustil. Opominu jednu věc a to, že masky vypadají jako ze Star Wars a při prolézání galerii jsem si před shlédnutím říkal o co asi pude. Mno a následně už jsem byl vtažen do děje, samotný příběh je vážně jednoduchý a kromě honění po poušti se mnoha věcí opravdu nedočkáme. Mám rád zamotané příběhy, ale sem mi jaksi ten jednoduchý seděl mnohem více. Filmařsky jde o poctivou práci a je s podivem jak si režisér vystačil s tak málem, jedna poušť a dva tvorové, toť vše co dostanete, miň věcí uvidíte snad už jenom v novoročním projevu prezidenta republiky. Ok nebudu tvrdit ani to, že se tu hraje na nějak velkou originalitu, taky že ne a onen závěrečný zvrat to potvrzuje úplně nejvíc jak to jde. Nevím, všechno pohromadě to však funguje jako švýcarské hodiny a na evidentně nízko rozpočtový snímek jsem toho dostal víc než jsem chtěl. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá sci-fi jednohubka potvrzující pravidlo: Za málo peněz, hodně muziky. Jednoduchý, ale velice zábavný námět, úsporný, ale přesto velmi efektní vizuál a chytré dialogy. Místy jsem měl pocit, že koukám na film ze zlatých 80-tek, ale přesto na něm bylo něco, co ho odlišovalo a Hunter Prey není rozhodně žádné hloupé béčko s ošklivými maskami. Ba naopak. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha z núdze cnosť v zmysle nemali sme veľký rozpočet, ale mali sme chuť a dobrý scenár. Paradoxne, mizerný rozpočet (s tomu odpovedajúcimi maskami, či kostýmami) môžeme brať ako umelecký zámer. Film sa odohráva vo vzdialenej budúcnosti, keď sa vo vesmíre medzi sebou bilo viacero rás, ktoré sa navzájom kvalitne poničili. Všetko je preto zlikvidované, zničené, otrieskané. Všetci (ktorí prežili) sú nervózni, sklamaní, nasr*tí. V konečnom efekte teda malý rozpočet filmu skôr prospel. Ale napriek tomu... ak by som nevedel, že film je z roku 2010 a mal by som si tipnúť, z akého, tipoval by som max. 1992. Až tak smiešne lacno vyzerá. Našťastie situáciu vylepšuje prekvapivý scenár. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Skvelý film pri ktorom platí ... za málo peňazí veľa muziky. Sandy Collora už svojimi krátkometrážnymi snímkami ukázal že je veľký talent a týmto filmom to len potvrdil. Výborné masky, úžasné prostredie, a skvelo vygradovaný príbeh ktorý sa ktorý sa ku koncu krútil ako len mohol. Obvykle by som hodnotil o hviezdu menej ale u tohoto snímku to hodnotiť inak ani nejde ... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným označením filmu bol názov Untitled Sandy Collora Project. (MikaelSVK)
  • Filmovalo sa vo federálnom štáte Mexika s názvom Baja California, nachádzajúcom sa na severe Kalifornského polostrova. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama