Reklama

Reklama

Odbor městské zeleně

(seriál)
  • USA Parks and Recreation (více)
Rozhovor 14 - Megan Mullally
USA, (2009–2015), 44 h 10 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Amy Poehler, Rashida Jones, Paul Schneider, Aziz Ansari, Jim O’Heir, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Frank Medrano, Retta, Lennon Wynn, H. Jon Benjamin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(125)

Obsahy(1)

No řekněte, nebylo by skvělé mít taky tak iniciativní zastupitelku v místní vládě, která by místo masivní díry nebo chcete-li jámy mezi domky, chtěla postavit velký park pro potěšení a užitek obyvatel se svými dětmi? Někteří z Pawnee v Indianě si to ovšem nemyslí.
Seriál od tvůrce americké verze The Office - obdobně točené jako "mockumentary". (biskin)

(více)

Videa (35)

Rozhovor 14 - Megan Mullally

Recenze (144)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Velmi ma to bavi. Tvorcovia Officu sa nezapru. Rukopis je podobny. Vyhodou je, ze tu nie je ziaden Michael Scott, ktory bol extremne otravny. Niekedy pri nom divak uplne trpel. Parks and Recreation tolko nestavia divka do neprijemnych scen. Mozno mikroskopicky menej vtipne ako Office. Ale prijemnost a pozeratelnost to vyvazuje. Herecky je to brutalne nabusene. Za mna najlepsi Nick Offerman a Audrey Plaza. Opat raz si ale treba na serial zvyknut. Prva seria ma nebavila. Druhou sa to rozbehne. Teraz uz neviem prestat pozerat. 5* PS: Koniec uz zacne trochu skripat a uplny zaver sa podla mna nepodaril. Ale skoncilo to v pravy cas. Ani to nestihlo uplne degradovat. Ale uz to bolo v stave ze nikto neloboval za dalsie seriu. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

Po pilotu mi to dost přijde jako zkopírovanej kancl, plus nějaký scény který jsou takový "eeeeh?" Nevím jestli půjdu do dalších. Druhý díl o něco lepší, ale furt takový to, že se chvílema cítíte trapně. V komentářích čtu, že je to jen v první řadě, ale kvalita je lepší už v tom druhém díle. Jsem ochotný zjistit jak to bude dál :) ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Parks and Recreation má v mojich očiach tendenciu šmýkalky na pieskovisku. Najskôr zaujme kamerou, vtipom, originálnymi nápadmi, následne sa vyštverá o kúsok vyššie keď vymenia postavu mestského plánovača za dvoch auditorov, ktorí sú oveľa sviežejší, až sa zrazu spustí z kopca a klesá na kvalite. Postavy ubúdajú a ak aj sa nejaká nová tvár objaví, neprinesie želané ovocie, čiže neprebije až extrémne na nervy lezúcu hlavnú postavu. Tá pred poslednou sériou vyzerá, že sa upokojí vďaka tehotenstvu, no odrazu poskočíme o niekoľko rokov dopredu, aby sa udialo niečo nové a zaujímavé, no čaro je aj tak preč. Miernym vymrštením zo šmýkalky smerom na hor je záverečný dvojdiel, ktorý seriál pekne zabalí a pošle aj s mašličkou. Každopádne, latka vysoko nastavená v prvých 3-4 sériách, potom ju ale seriál podlieza. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úvod dostačujúci. Presne to čím bol americký Office. Pevne verím, že sa kvalita dielov bude zvyšovať a že vzťahy budú pekne poprepletané. Rashida Jones je excelentná a Chris Pratt je ťažký pohodák. Prvá séria 75% Presne ako v prípade US Officu aj tu sa druhá séria rozbehla a ponúkla niečo nové a svieže, pritom je to stále to čo od seriálu očakávame. Všetky postavy sú skvelo zahrané a obsadené, ale najobľúbenejšou sa stáva jednoznačne Nick Offerman. Druhá séria 100%. Dúfam, že to tomu vydrží až do konca. 3. séria nesklamala. Nick Offerman je komediálny Boh. A najlepšie napísaná postava celého seriálu. 100% Ďalšia séria a ďalšie prehĺbenie vzťahov. Kopec vtipu a výborne zahrané epizódky.( Rudd a Hahn). Bál som sa, že to pôjde dole a stále sa to drží na rovnakej úrovni. 4. séria 100% Koncepčne stále zábavné. Jerry a Ron a Ann samozrejme Tom vytvárajú skvelú zmes gagov a vtipných situácií. Aj napriek tomu, že tam musí byť stále dodaný nejaký ten nutný americký "všetko musí dobre skončiť" prvok. Po piatej sérií som stále nadšený, ale pravdou je, že aj napriek zvolenému štýlu viem už teraz povedať, že Office bola lepšia. Uvidím ako sa to celé vyvinie. 5 séria - 80%. Príbeh sa pomaly posúva dopredu, ale už to začína byť ohratá doska. Je to možno naozaj tým, že hlavná hrdinka nie je taká cool ako Carell. Stále je to pozerateľné, len to už stráca šťavu. Znižujem hodnotenie. 6 séria - 60% ()

dave14 

všechny recenze uživatele

K seriálům 30 Rock a Parks and Recreation jsem se dostal přes Tinu a Amy a jejich skvělé uvádění Zlatých Glóbů. Oba seriály mě bavily, nicméně seriál Parks and Recreation mi k srdci přirostl ještě více. 30 Rock byla zábava, ale většina postav byla spíše otravná (s výjimkou božské Tiny Fey a Aleca Baldwina). V Parks and Recs je to obráceně. Všechny postavy jsou milé a rozhodně neotravují, naopak! Seriál má stoupající tendenci a od druhé řady už jsem chytal regulérní záchvaty smíchu u každého dílu až do samotného finále. To bylo bylo provedeno ve stylu Six Feet Under, ale ovšem v mnohem veselejším a pozitivnějším duchu. Jen těžko budu vybírat nejoblíbenější postavy, ale jelikož mám rád bilancování, tak se o to pokusím - Ron Swanson (Nick Offerman), Leslie Knope (Amy Poehler), Andy Dwyer&April Ludgate (Chris Pratt a Aubrey Plaza), Chris Traegger (Rob Lowe)...a samozřejmě Jerry (Jim O'Heir)! :D Určitě se v budoucnu k tomuto seriálu ještě vrátím. ()

Galerie (2 856)

Zajímavosti (28)

  • Venkonvní záběry městské radnice, kde se většina seriálu odehrává, jsou záběry Radnice v kalifornské Pasadeně. (Aurum)
  • V epizodě je zmíněn americký cyklista Lance Armstrong, který po prokázání dopingu přišel o všech sedm titulů z Tour de France. (Duoscop)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno