Reklama

Reklama

Odbor městské zeleně

(seriál)
  • USA Parks and Recreation (více)
Ukázka z filmu 3
USA, (2009–2015), 44 h 10 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Amy Poehler, Rashida Jones, Paul Schneider, Aziz Ansari, Jim O’Heir, Aubrey Plaza, Nick Offerman, Frank Medrano, Retta, Lennon Wynn, H. Jon Benjamin (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(125)

Obsahy(1)

No řekněte, nebylo by skvělé mít taky tak iniciativní zastupitelku v místní vládě, která by místo masivní díry nebo chcete-li jámy mezi domky, chtěla postavit velký park pro potěšení a užitek obyvatel se svými dětmi? Někteří z Pawnee v Indianě si to ovšem nemyslí.
Seriál od tvůrce americké verze The Office - obdobně točené jako "mockumentary". (biskin)

(více)

Videa (35)

Ukázka z filmu 3

Recenze (144)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[Po první sérii] Spin-off nebo restart? To je jedno, prostě to zkusíme s novými postavami stejným způsobem. První řada nabzí bohužel jenom velké přísliby a potenciál do budoucna (ale zase je tu méně postav což může vývoj urychlit). Záblesky tam nezpochybnitelně jsou (postava Nicka Offermana asi nejvíce připomíná Dwighta). No co si budeme my fanoušci nalhávat - americký The Office stál v první sérii taky za houby a rozkvetl nakonec k tomu nejzábavnějšímu co v televizi běží. První sezóna 50 % ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Úvod dostačujúci. Presne to čím bol americký Office. Pevne verím, že sa kvalita dielov bude zvyšovať a že vzťahy budú pekne poprepletané. Rashida Jones je excelentná a Chris Pratt je ťažký pohodák. Prvá séria 75% Presne ako v prípade US Officu aj tu sa druhá séria rozbehla a ponúkla niečo nové a svieže, pritom je to stále to čo od seriálu očakávame. Všetky postavy sú skvelo zahrané a obsadené, ale najobľúbenejšou sa stáva jednoznačne Nick Offerman. Druhá séria 100%. Dúfam, že to tomu vydrží až do konca. 3. séria nesklamala. Nick Offerman je komediálny Boh. A najlepšie napísaná postava celého seriálu. 100% Ďalšia séria a ďalšie prehĺbenie vzťahov. Kopec vtipu a výborne zahrané epizódky.( Rudd a Hahn). Bál som sa, že to pôjde dole a stále sa to drží na rovnakej úrovni. 4. séria 100% Koncepčne stále zábavné. Jerry a Ron a Ann samozrejme Tom vytvárajú skvelú zmes gagov a vtipných situácií. Aj napriek tomu, že tam musí byť stále dodaný nejaký ten nutný americký "všetko musí dobre skončiť" prvok. Po piatej sérií som stále nadšený, ale pravdou je, že aj napriek zvolenému štýlu viem už teraz povedať, že Office bola lepšia. Uvidím ako sa to celé vyvinie. 5 séria - 80%. Príbeh sa pomaly posúva dopredu, ale už to začína byť ohratá doska. Je to možno naozaj tým, že hlavná hrdinka nie je taká cool ako Carell. Stále je to pozerateľné, len to už stráca šťavu. Znižujem hodnotenie. 6 séria - 60% ()

Reklama

Madluska 

všechny recenze uživatele

Když už jsem si myslela, že komediální seriály neexistují, dostala jsem od bráchy tip na PArks and Recereation. Paráda! Dvacet minutek je tak akorát, postavy jsou přiměřeně ulítlé (Ron rulez) a kupodivu ani zasypání díry netáhne seriál ke dnu. Trochu slabší se mi zdají díly s nástupem auditorů, ale snad se zase vyhoupnou zpátky do sedla (RIP Lil Sebastian). ()

El-Barto 

všechny recenze uživatele

Rozhodně výborný sitcom se sympatickýma postavama a netradiční formou. Nejzábavnější postavou je určitě Ron Swanson a oproti jiným současným sitcomům se v celým seriálu nenajde ani jeden charakter, kterej by mi vadil. První série je fakt slabá, ale jinak to už dost svižně jede. Leslie Knope (Amy Poehler) je moc fajn, ale nemám ji tak rád jako Liz Lemon (Tina Fey v 30 Rock). Proto někde v půlce trojky, kdy už mám dost jasnou představu, dávám 8/10 s dost vysokým očekáváním pro další řady. EDIT po čtvrtý sérii: ani jsem si to nestihl uvědomit a už hltám jeden díl za druhým. Zamiloval jsem si skoro všechny postavy v čele s April. Takže zvedám na pět. Sedmá řada je jiná než předchozí, je to spíš jedno dlouhý a dojmený rozloučení s touhle jedinečnou srdcovkou. ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Neoprávněně přehlížený seriál, který se kvůli pomalému rozjezdu 1. řady nedostal do širokého povědomí, což je obrovská škoda. Od 2. série se tu totiž rozjíždí spousta skvělých gagů, postav a charakterů, u kterých diváka prostě baví sledovat jejich vývoj a každý díl něčím překvapí. Nemluvě o závěrečné řadě, která se nebála udělat výlet do blízké budoucnosti a konečně se pořádně soustředila na to, kam se postavy posunou po konci seriálu. A to se dnes u narychlo ušitých seriálových konců jen tak nevidí. ()

Galerie (2 856)

Zajímavosti (28)

  • Zelený obdĺžnikový objekt na stole Rona Swansona (Nick Offerman) je americká protipechotná mína M18A1 "Claymore". Je pozoruhodná tým, že má na prednej strane vyrazené "FRONT TOWARDS ENEMY", teda predkom ku nepriateľovi. (Marcin)
  • V epizodě se objeví odkaz na seriál Alf (od r. 1986). (Duoscop)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama