Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento film som mala veľmi dlho vo filmotéke, ale nakoniec som ho vymazala. Asi preto, že Baldwina neznášam. Nakoľko od nového roku som nebola schopná zapnúť iné médium ako TV, tak som odkázaná na ich vysielanie :-) a film som si pozrela. Človek od Meyers čaká niečo lepšie, lebo Nancy si nás totiž rozmaznala. Niektoré scény výborné, Meryl neskutočná herečka plus veľká sympaťáčka ... a ešte Krasinski to trošku zachraňoval. V konečnom dôsledku film celkom v pohode, ale neodpustím si : dabing ich syna, tak to bol totálny grc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Is it complicated? Kdepak.. Předpokládal jsem, že Meryl bude samostatná silná osobnost, o jejíž přízeň se bude ucházet dotěrný, slabošský ex-manžel spolu s nějakým citlivým ťulpasem a konec vyšumí do ztracena. A taky že jo.. Ve snobském kabátě oděná romantická komedie se suchopárnými dialogy, prázdnými řečmi a absencí svižného vtipu, kde S.Martin s obličejem napnutým jak cirkusové šapitó je ve vážných momentech komičtější, než když má být komický, Baldwin připomíná srstnatého Kromaňonce, co rád papá smažené mamutí řízky na přepáleném oleji a Adlerovic již plnoletí potomci disponují mentalitou dvanáctiletých dětí. Vidět Alecovu klobásu na Skypu, tak jsem doživotně off line.. ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele

Film, který jsem začal sledovat vlastně omylem, když na něj koukaly přítelkyně, sestra a mamka. Čím dál častěji jsem vzhlížel od práce a zhruba po dvaceti minutách jsem už nepracoval. Nějak se to komplikuje dokáže vtáhnout. Ale jakmile se to konečně zkomplikuje, tak už je to spíše jen série docela podařených scének, což na čtyři hvězdičky nestačí. PS: Meryl Streep je tady rozhodně zajímavější a lepší než v Ďábel nosí pradu. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Tímto filmem jsem zakončil tvorbu mé oblíbenkyně a zároveň se přidávám k těm, kteří považují poslední film Nancy Meyers za nejslabší. Baldwin a Streep jsou sice příjemní a něčemu se tu také nechá zasmát, ale převažují zde záporné stránky. Oplzlý Steve Martin, kterému jsem nikdy nepřišel na chuť, samotná ujetost snímku a pro mě nepříliš sympatická zápletka. Očekával jsem větší zábavu. 60% ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Děkuji pane Jančuro, že je filmová nabídka u vás v RegioJetu tak omezená (a wifina mizerná). Tohle byl totiž jediný film ve výběru, který jsem ještě neviděl. Ale k tomu mátovému čaji, co ve vlaku podáváte, se to docela hodilo, jelikož bylo potřeba si ho něčím pořádně osladit. Ideálně touhle romancí o seniorském sexu. Jen teď přemýšlím, co si pustím při další jízdě. Ajej, nějak mi to komplikujete .. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Interiér domu hlavnej hrdinky filmári vybudovali na obrovskom broadwayskom pódiu v Brooklyne. Jeho stavba a výber každého doplnku trvali niekoľko mesiacov. (pokerkiller)
  • Natáčení snímku probíhalo od dubna do srpna roku 2009. (jezurka42)

Reklama

Reklama