Reklama

Reklama

Umlčeni

Trailer

Obsahy(1)

Mladá dvojice – Zakes (William Ash – Nicholas Nickleby, Mambo) a Beth (Christine Bottomly - Čekárna, Venuše) – se za deštivé noci dostane na dálnici do kolize s maniakálním řidičem kamiónu. Stahovací dveře náklaďáku se na malý okamžik pootevřou a Zakes zahlédne cosi, co vypadá jako poloobnažená spoutaná žena. Přestože Zacke si není úplně tím co viděl, informuje policii a pokouší se na incident zapomenout. Beth ovšem lhostejnost jejího přítele velmi rozruší a když dvojice zastaví u pumpy, ve vzteku odejde. Zacke zoufale prohledává okolí, ale po Beth není ani stopy. Když náhle zahlédne odjíždět od pumpy povědomý náklaďák….. Co když řidič jeho přítelkyni unesl? Vydává se za ním a na noční, deštěm zaplavené dálnici začíná riskantní hra na kočku a myš. Vykřičte to do světa – Hush je nejlepší britský horor posledních let. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Teardown 

všechny recenze uživatele

Film originální jako vietnamskej sortiment, navíc s hrdinou, kterému by jeho otrlost, odvahu a hlavně posunutý práh bolesti mohl závidět i veterán John Rambo, nemá jednoduše divákovi moc co nového nabídnout. Avšak přes všechny tyto odrazující aspekty, mě tenhle britský kousek nadmíru pobavil. U mě velká spokojenost. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Jeden s tých vysoko nadpriemerných trillerov,prekvapí a rozohrá docela solídnu hru na mačku a myš.Takéto hry ja môžem,hry pri ktorých sledujete vražedný ping-pong...Jeden odrazí loptičku,druhý ju umne odpáli späť a vy už musíte dopredu uvažovať aký úder bude zasadený opäť.Neustále vás drží v šachu.Nikdy neviete čo práve urobí,ako sa zachová,čo vymyslí a to vo vás neustále štartuje nové a nové motorčeky.Presne tak ako v prípade dvoch mladých ľudí na jednej obyčajnej diaľnici,kde sa to celé začína..A bude to pekelná jazda.Na to dám krk :D ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nezávislý, minimalisticky spracovaný horor a zároveň veľmi chytľavá a napínavá vec s realistickou atmosférou a ideálne vygradovaným dejom. Štýlovo sa radí k road movies vetve thrillerov / hororov a podľa mňa je za poslednú dobu ich najvydarenejším zástupcom. Hoci si berie znateľnú inšpiráciu z viacerých podobných filmov, nepôsobí našťastie ako vykrádačka, ale ich prvky vydarene používa vo svojom vlastnom príbehovom svete. Napriek tomu, že scenár je jednoduchší a celkovo neponúka nič originálne, je plne postačujúci, má výborný spád a dokonca aj nejaké tie dejové zvraty. Ľakačky tu tiež väčšinou fungujú tak ako majú a môžem na rovinu povedať, že počas pozerania som bol spokojný po celý čas. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Na ostrov sa mi podarilo vylodiť celkom dva krát a na ten prvý raz, keď ma v meste Southend on Sea oslovil akýsi murko s tou ich hatlaninou, som ostal na pochybách, či som správne v Anglicku. Huhňal si nejakým mŕtvym jazykom, zrejme keltského dávno vyhynutého a ešte dávnejšie zabudnutého kmeňa. Skoro tak isto, ako v tomto filme huhne hlavný hrdina, ktorého tiež nie a nie umlčať. Ale ináč radosť žiť, až na niektoré nevysvetlené scénky, ktoré zostali na DoDo (dorob si doma), je to v rámci žánru slušný počin. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně amatérské. Režisér si nepohlídal ani blbou prácí s kamerou a každý druhý záběr je z poloviny rozmazaný. Celý příběh se točí kolem jednoho vola s kapucí, který z důvodu divákům raději neobjasněného chytá ženy do svého fajnového kamionu a chová je na své farmě snad místo králíků. Celý film je vybudován na hrozně debilním příběhu, kde se hlavní hrdinové samozřejmě opět chovají jako banda kreténů ovšem krom toho zde zvládají provádět fyzické výkony hodné olympijských her, a to i s dírami v obou rukách a o pajdavé chůzi. Jako horor tento film rovněž selhal. Tolik zde opěvovaná atmosféra mi tak trošku unikla. A samotný závěr filmu hodnotím, jako jeden z nejubožejších, které jsem zatím měl možnost zhlédnout. Vícekrát už tohle ne. P.S. Ten distributor, který se odvážil napsat výše uvedený oficiální text, by zasloužil Sibiř. Hezčí odpad. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • V závěrečných titulcích je ještě jedna scéna. (slovan1)
  • Film měl rozpočet 1 milion liber. (ČSFD)

Reklama

Reklama