Reklama

Reklama

Pif-paf, oj-oj-oj!

  • Sovětský svaz Пиф-паф, ой-ой-ой! (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Hudební
Sovětský svaz, 1980, 17 min

Režie:

Garri Bardin

Hrají:

Rolan Bykov

Obsahy(1)

Raz, dva, tri, četyre, pjať,
vyšel zajčik paguljať,
vdrug achotnik vybjegajeť,
prjamo v zajčika strjelajeť,
pif-paf, oj-oj-oj!
umirajeť zajčik moj,
privjezli jivo damoj,
akazal sa on živoj.
(berg.12)

Recenze (4)

amirgal 

všechny recenze uživatele

Moc vydařená parodie divadelních žánrů sestrojená na základě dětské říkanky. A zdálo se mi to či na konci vystoupení alternativního hudebního divadla opravdu zazní motiv Jesus Christ Superstar? :) ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Dětská říkanka navlečená do pěti různých jevištních kabátů. Zájčik jako lyrický tenor vyzpívávající svou lásku mrkvi je bezkonkurenční. ()

Reklama

kornflakeska 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální zpracování oblíbené ruské říkanky s neuvěřitelnou dávkou humoru. V tomto případě film ocení více dospělí než děti. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Raz - činohra s neurotickým režisérem, který by zajíčka nechal klidně umlátit doopravdy, dva - opereta, kde předmětem zájmu s erotickým nádechem jak zajíčka tak lovce je zaječice dělnice v montérkách s oušky, co by jí záviděli i v Playboyi, tri - představení pro školy, kde se žáci nudí a dloubají se v nose, nebo se bojí. Zajíček (zaječice) zpívá nesnesitelným vysokým hláskem a končí to tanečkem a veselicí, četyre - alternativní scéna, kde je zajíček Ježíš, což dává lovu zajíců nový rozměr, pjať - sbor a zajíček sólista, neb velké drama si zaslouží velké divadlo, pif-paf, oj-oj-oj, prišol zajčik paguljať, guljať, guljať. BRAVO! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama