Reklama

Reklama

Pif-paf, oj-oj-oj!

  • Sovětský svaz Пиф-паф, ой-ой-ой! (více)
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Hudební
Sovětský svaz, 1980, 17 min

Režie:

Garri Bardin

Hrají:

Rolan Bykov

Obsahy(1)

Raz, dva, tri, četyre, pjať,
vyšel zajčik paguljať,
vdrug achotnik vybjegajeť,
prjamo v zajčika strjelajeť,
pif-paf, oj-oj-oj!
umirajeť zajčik moj,
privjezli jivo damoj,
akazal sa on živoj.
(berg.12)

Recenze (4)

kornflakeska 

všechny recenze uživatele

Naprosto geniální zpracování oblíbené ruské říkanky s neuvěřitelnou dávkou humoru. V tomto případě film ocení více dospělí než děti. ()

amirgal 

všechny recenze uživatele

Moc vydařená parodie divadelních žánrů sestrojená na základě dětské říkanky. A zdálo se mi to či na konci vystoupení alternativního hudebního divadla opravdu zazní motiv Jesus Christ Superstar? :) ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Dětská říkanka navlečená do pěti různých jevištních kabátů. Zájčik jako lyrický tenor vyzpívávající svou lásku mrkvi je bezkonkurenční. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Raz - činohra s neurotickým režisérem, který by zajíčka nechal klidně umlátit doopravdy, dva - opereta, kde předmětem zájmu s erotickým nádechem jak zajíčka tak lovce je zaječice dělnice v montérkách s oušky, co by jí záviděli i v Playboyi, tri - představení pro školy, kde se žáci nudí a dloubají se v nose, nebo se bojí. Zajíček (zaječice) zpívá nesnesitelným vysokým hláskem a končí to tanečkem a veselicí, četyre - alternativní scéna, kde je zajíček Ježíš, což dává lovu zajíců nový rozměr, pjať - sbor a zajíček sólista, neb velké drama si zaslouží velké divadlo, pif-paf, oj-oj-oj, prišol zajčik paguljať, guljať, guljať. BRAVO! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama