Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moravským venkovem, vínem a láskou napravený pražský podvodníček Honza žije s přítelkyní Klárkou v chalupě po dědovi, a snaží se proniknout do tajů vinařství. Dům se sice rozpadá, vinaření se příliš nedaří, ale Honza se s Klářinou pomocí nevzdává. Jeho poklidný život však nečekaně skončí, když se objeví kamarád Jirka, který utekl z Prahy. Bohatý podnikatel Kocúrik ho přistihl se svou dcerou Marií, a protože pro někoho takového ji nevychovával, najal si na Jirkovu likvidaci nájemného vraha Tichého. Ten se vydá na Pálavu a ubytuje se u souseda Kozderky. První pokus o Jirkovu likvidaci nevyjde, protože i když Tichý poškodí brzdy Honzova starého auta, dvojice dojede v pořádku a zpátky ji kvůli podnapilosti přivezou policisté. Do Višňové dorazí manželé Kocúrikovi, kteří se kvůli těhotné dceři vydali za nic netušícím Jirkou. Naštvaný je na něj i Honza, protože rušivě zasahuje do jeho vztahu s Klárou. Jirka se ho snaží usmířit, a tak se pustí do práce, oba však propadnou do tajného sklepa, kde objeví nejen archívní víno, ale také díru vedoucí do Kozderkova sklepa. (TV Nova)

(více)

Diskuze

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Nikde se zatim o tom moc nepíše, každopádně už se natáčí (byla natočena) trojka, premiéra příští jaro, poslední role Postráneckého

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Jediný a doufejme i poslední film na světě, kde obyvatelé jihomoravské vesnice hovoří pražským resp. ryze českým přízvukem. Pouze záporná postava (M. Táborský) užívá některé slovácké slovní dialekty - možná proto aby tvůrce filmu zdůraznil, že se jedná o zloducha. Odpad.

dannero

dannero (hodnocení, recenze)

zatímco jednička Bobule byl nádherný  film,tak 2Bobule je naprostá katastrofa, nic tak zoufale nudného a trapného jsem snad ještě neviděl.Naprostá ztráta času.Dal jsem jednu hvězdu pouze kvůli obsazení jinak  bych dal odpad.

enemy of god

enemy of god (hodnocení, recenze)

No jo Krampol mafoš,Korn assasin-dost blbej nápad,nejlepší tam byla ta pěkná Pidrmanová a pěkná Voříšková a ty jejich bobule(Pidrmanová zdá se má lepší),jen je škoda,že je trochu víc neukázaly to bych možná dal 3,takhle dávám 2*

vanessa111

vanessa111 (hodnocení, recenze)

Tak jsem je skoukla no teda začátek je celkem bez nápadu pak to celkem jde Kryštof Hádek jev Bobulích skvělý i když s jedničkou se dají těžko srovnávat ,málokdy první díl je lepší než druhý v tomto případě to platí.

pecisss

pecisss (hodnocení, recenze)

nejhorši pokračování českeho filmu,pro abstinenty nejhorsi ,pro alkoholiky nejlepsi,hruza des,to snad nemyslej ani vazně,ani jenda hvezda neni co hodnotit,nic jsem alepson nevidel co by me uchvatilo

SeanLSD

SeanLSD (hodnocení, recenze)

heh...nemusí ísť nutne o pozéra... - možno chalan skutočne len neznáša vážne filmy...

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Však jo a někdo mi dole bude psát cosi o tom, že rozebírám něčí vkus. Kiosek je buď nevyzrále děcko nebo cvok.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Chtěl bych to někdy zkusit, prostě hodnotit filmy bez toho aniž bych se nejdřív podíval jak na tom jsou, zatim jsem to neudělal, ale rozhodně hodnotím podle sebe. Když se pořádně podívš na jeho hodnocení tak uvidíš, že tohle je opravdu extrém, co nemá s nějakým reálným hodnocením co dočinění. Ale takoví lidi se najdou vždycky no, bohužel...

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Co takhle si někdy před otevřením zdejších hodnocení udělat třeba po měsíčním offlinu svoje vlastní, pak ho naslepo nasázejte a teprve po té zjišťujte, jestli jdete s davem, nebo jestli jste extrémisti, eventuálně tolerantní (a vlastně zbyteční) diváci. Dle mého jsou nejhorší středoproudaři, kteří si něco myslí, ale před vlastním ohodnocením se přikloní k většině, aby se náhodou něco nestalo.... Berte jak berte.

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Ty voe, tak Kiosek je pěknej zmrd. Za svoje hodnocení by si zasloužil zákaz na ČSFD. Ať si táhne dělat bordel někam jinam!

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Vubec nejde o vkus. Jen nechápu jak někdo dává ze srandy nízké/vysoké hodnocení aby filmu uškodil/polepšil nebo se zviditelnil. Ale tohle bylo určitě už mnohokrát přetřásáno. Nebudem to řešit spíš.

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Kiosek: Když koukám jakým filmům dáváš odpad a jakým naopak plných 5, tak mě nepřekvapuje, že sis Bobuly moc užil a byl to pro tebe příjemně strávený odpočinek. Hodnocení uživatelů nikdy nekomentuju, ale teď jsem se musel s úsměvem podívat a něco tu hodit do "ohně". Bobule je asi právě pro diváka s tvým vkusem. Odpady filmům jako Vykoupení....,Spalovač mrtvol, Ucho atd a plnou kouskům jako Tohle je Sparta? Ne ty to nemáš asi v hlavně v pořádku nebo spíš chceš na sebe hodně upozornit a trochu šokovat. Jo ta druhá varianta bude trefa co kámo? :-) Když tak mě oprav jestli jsem se dotknul tvého filmového vkusu.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Kritik snad není divák? A kolik diváků si u 2Bobulí příjemně odpočinulo? Jak víš, že u toho netrpěli? ;-)

Kiosek

Kiosek (hodnocení, recenze)

Milé, úsměvné, zkrátka roztomilé. Více takových filmů! Filmy se nemají točit pro kritiky a rádobykritiky, ale hlavně a především pro diváky, jejich radost a příjemně strávený odpočinek a to 2Bobule určitě plní.

Danula13

Danula13 (hodnocení, recenze)

Nechce zabít nastávajícího tchána, ale nastávajícího zeťáka. Jinak souhlas

X_chatman

X_chatman (hodnocení, recenze)

2B○bule mě velmi příjemě překvapilo, scénář postavený na chuti mafiána, který che zabít svého nastávajícího tchána sice není zrovna pčíběh, který by se hodil k Moravě a "filmu z vinařského prostředí", ale jinak sem se dobře pobavil a rozhodně si nemyslím, že to byl ztracený večer v kině. 80%

 (hodnocení, recenze)

Kritikům a rejpalům moc nerozumím. Komedie je to lehce nadprůměrná, přičichne se v ní i k té vinařské romantice. Ti s odpadem buď čekali (?) nějaký oskarový film s hlubokým morálním obsahem nebo mají evidentní problém buď s českými filmy nebo s vinařskou tématikou, jinak to nechápu. Skvěle jsem se bavil i s celým vyprodaným kinosálem a toto nízké hodnocení si film dle mého rozhodně nezaslouží.

Bafomet

Bafomet (hodnocení, recenze)

Už chybí i vtipné dialogy které se vyskytovaly v jedniččce, chybí Morava ( vinárna v Mikulově to nezachrání) a kliše nevíte li coby s druhým dílem nacpěte tam nájemnýho vraha nezachranil ani Korn, ba naopak.. 2* za Voříškovou a její chraplák, a za Postráneckýho který se ukázal už ale minimálně :-P

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Já to snad ani nechci vidět, co tu tak čtu... Nechci pokazit kouzlo jedničky, která se mi líbila. No stejně se na to někdy podívám, už to vidím.. typická česká sračka, naprosto odlišná kvalitou od jedničky :(

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Však co to je, nějakých 328 hodnocení? Tohle je jenom taková hra na důležitost. Jedině, když se filmy dostávají s hodnocením k desetitisícům, začíná to pomalu o něčem vypovídat.

RelaxMan

RelaxMan (hodnocení, recenze)

Od prvního dílo "Bobulí" jsem nic nečekal a velice mile mně překvapil.Viděl jsem ho , už 3x a baví mně čím dál víc . O to víc jsem se těšil na dvojku ! Změnu režiséra jsem nečekal , ale život je změna . Musím říct , že i dvojka se mi líbí ! Tady to každý kritizuje , no a co ? Vždyť je to komedie , vždyť to není na oskara . Herci jako K. Hádek , T. Voříšková , L. Langmajer , M. Táborský jsou naprosto skvělý . Některé repliky herců jsou hodně vtipné . Hit Cyrano od R. Krajča se také povedl . Hodně lidí odcházelo z kina a hodnotili to pozitivně , ale to jsou asi ti co nechodí filmy hodnotit na ČSFD . Co říci na závěr : Film můžu doporučit !

tulen

tulen (hodnocení, recenze)

Jeste jsem to teda nevidel, ale prosel jsem ted galerii a kdyz koukam na to jak tam natlacili tragicke a proflakle herce typu Krampol, Švandová, Táborský apod, tak snad ani nemam chut to riskovat ... Skoda, prvni dil byl takova docela prijemna prazdninova pohodovka. Tohle vypada na komercni sragoru ..

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

67 tisíc diváků za první víkend v českých kinech. To je tolik kolik doteď nastřádal třeba District 9

the.dildo

the.dildo (hodnocení, recenze)

Po dlouhé době opravdu povedená česká komedie, u které jsem se bavil po celou dobu filmu. I když jsem měl obavy z představitelů některých rolí (Jiří Korn), tak mile překvapil. Za jedničkou rozhodně nezaostává.

Danula13

Danula13 (hodnocení, recenze)

Hochu, hochu, Tebe je tady škoda. Když je podle Tebe tento film (který jsi prý neviděl) průhledný, povrchní a jednoduchý, tak jsem chtěl jen vědět, které filmy podle Tebe průhledné a jednoduché nejsou. Na tom není nic špatného, od toho ta hodnocení přece k vidění jsou ne ?

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Danula13: A jeje, ukončíme diskuzi jo. Koukám, že to nemáš v hlavě v pořádku, když tu vytahuješ nějaké hodnocení jineho filmu co s diskuzí nemá nic společeného....Zajdi si s holkou do kina na Bobuly užij si to.

Danula13

Danula13 (hodnocení, recenze)

hnuj : Nevím, kde jsi to četl, ale nikdy jsem nenapsal, že si někdo váží filmu jen proto, že ukazuje pěknou přírodu vinařské Moravy. Směješ se tomu, jak na takový průhledný, povrchní a jednoduchý film může jít někdo do kina ? Díval jsem se na Tvá hodnocení a dal jsi mimochodem 4 hvězdičky CON AIR, což je podle Tebe nejspíš film na oskara, že ?

Marthenze

Marthenze (hodnocení, recenze)

Souhlasím s tím že děj filmu opravdu není nějak úchvatný, ale na druhou stranu jsem se u filmu dlouho tak nezasmál...A když se směju tak se mi to líbí....

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Danula13: Nechám tě ve tvém omylu a zmatení. Možná, že spíš ty budeš ten případ co hodnotí filmy bez projekce a proto na to poukazuješ.... Jinak vážit si filmu jen kvuli toho, že ukazuje pěknou přírodu vinařské Moravy je přinejmenším úsměvné. To já bych dal přednost raděj výletu do těchto míst než pozorovnat 94 minutové nic, které využívá přírody jen jako kulisu pro trapnou estrádu.

celoush

celoush (hodnocení, recenze)

Jestliže jednička pro mne byla příjemnou komedií, tak dvojka je bohužel nepříliš povedenou parodií.

L@cy

L@cy (hodnocení, recenze)

no musim souhlasit, ze by tady nikdo nemel psat nic o odpadech, dokud ten film nevidel.... to mi prijde docela trapny. ....

Danula13

Danula13 (hodnocení, recenze)

hnuj : odpad jsem u Tebe viděl, špatně nevidím. Je zajímavé, že hodnoceních bylo před chvílí 189 a teď je jich jen 188. To je teda náhoda.

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Danula13: Trauma máš asi ty, protože špatně vidíš. Žádný odpad jsem nedal, jelikož jsem film neviděl a ani neuvidím. Jen jsem se zasmál jak na takový průhledný, povrchní a jednoduchý film může jít někdo do kina. Já bych takovému "filmu" šanci nedal, protože vím co od takových produktů čekat.

fruitbueno

fruitbueno (hodnocení, recenze)

A8: Tady se totiž pohybují jenom ti, kteří předem odsuzují jakýkoli počin z domácí produkce, ale tohle ti na rovinu nikdo neřekne. Zaobalí se to do prkenných hereckých výkonů, trapné zápletce, sračkoidního humoru apod. Mdloby na všechny, kteří nedají ničemu šanci a tisíckrát dokola budou mlet svoji písničku, aniž by to či ono viděli...

A8

A8 (hodnocení, recenze)

Jako pardon, ale jak někdo může napsat odpad? Neříkám, že jde o kvalitu...proti prvnímu dílu tenhle nemá pořádný děj, jedná se spíš o shluk komediálních skečů, ale ty co tu jsou, jsou povedené a umocněné na český film nezvykle dobrými hereckými výkony...chápu, že by tenhle film měl 65%, vzhledem k patrioctví 70%, ale tohle?

Danula13

Danula13 (hodnocení, recenze)

hnuj : Ty máš nějaké psychické trauma z minulosti nebo Ti někdo na jihu Moravy odlákal životní lásku ? Jinak si neumím vysvětlit, proč dáváš odpad na film, který jsi neviděl(a) a proč ty až nenávistné řeči.

Judhisthira

Judhisthira (hodnocení, recenze)

Ach jak na tohle může někdo jít do kina. Co takový film může nabídnout než rádoby humor, x krát omletou kliše zápletku a přehrávající herce, kteří umí jen kulit oči. Ty nové české komedie jsou vskutku utrpení...

flaschka

flaschka (hodnocení, recenze)

Přijde mi, že některé odpady jsou jen z principu, což si dle mého tento film vůbec nezaslouží. Zvlášť v porovnání s některými jinými dílky v kinech.

L@cy

L@cy (hodnocení, recenze)

Tak jednicka se mi vice nez libila... sice je pravda ze je to trochu reklama na moravu, ale to je to posledni co mi vadi.... Dnes du do kina na 2dil, tak sem na to zvedavej..... Dam vedet

Miloško

Miloško (hodnocení, recenze)

som niekde cital,alebo u pocul,ze dvojka mala byt neaka nizkorozpoctovejsia,a teda taky odvar uspesnej jednotky,ale trailer ma navnadil.

D3sert

D3sert (hodnocení, recenze)

me jednicka prijemne potesila tak doufam ze me dvojka nezklame :)

hippyman

hippyman (hodnocení, recenze)

myslíte, že odhalí bobuli? :)) jspíš si to nechaj´ na 3bobule... :-P nicméně voříšky taky brý...

Metzger

Metzger (hodnocení, recenze)

Jenže Tereza žádný bobule nemá ... maximálně tak (V)oříšky :-)

Reklama

Reklama