Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární snímek zachycuje setkání klíčových představitelů fenoménu Star Trek a vtahuje diváka do zákulisí Star Treku z osobního pohledu Williama Shatnera, Leonarda Nimoye, Patricka Stewarta a Jonathana Frakese. Představitelé navzájem hovoří o svém tvůrčím angažmá, rozebírají humorné pasáže provázející jejich kariéru a popisují, co Star Trek jako fenomén znamená pro ně samotné. Unikátní setkání klíčových představitelů moderuje Whoopi Goldberg. (FIBO)

(více)

Recenze (3)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Velice vtipné, velmi uvolněná atmosféra a historky z natáčení, které nikde jinde neuslyšíte a dají vám zcela nový pohled na přítomné i nepřítomné herce ze světa Star Treku. ()

FIBO 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pohled na osobní setkání ikon Star Treku a jejich vzájemné povídání nad vznikem jednotlivých filmů a seriálů z jejich osobního pohledu. Dozvídáme se zákulisní historky, jež popisují růst Star Treku coby fenoménu, herecké i režisérské působení jednotlivých představitelů a nechybí ani vzájemná konfrontace jejich názorů, která se nese v přátelské atmosféře. Divák tak má možnost nahlédnout pod pokličku, pod kterou Star Trek vznikl a nechybí ani vzájemný respekt herců ke svým kolegům, byť se nenese vždy ve zrovna formální rovině. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama