Reklama

Reklama

Zoe má za sebou spoustu partnerských vztahů, ale najít toho pravého se jí nikdy nepodařilo. Protože se jí zdá, že hledání trvá příliš dlouho, rozhodne se stát svobodnou matkou. Domluví si návštěvu lékaře za účelem umělého oplodnění. Ve stejný den, kdy byla na klinice, potká Stana, dokonalého mladého muže, který se opravdu velmi podobá princi na bílém koni. Zoe své rané těhotenství před ním nejprve tají, ale posléze dospěje k rozhodnutí říci mu pravdu. Stan zvažuje, zda ve vztahu pokračovat, ale nakonec jí oznámí, že ano. Navštíví s ní dokonce i ultrazvuk, kde zažije další šok. Zoe nečeká jedno, ale hned dvě děti. Stan se stále drží, ale jen do chvíle, kdy jednoho dne vyřkne osudná slova, že sice čekají děti, ale že nejsou jeho. Zoe se naštve a okamžitě se s ním rozejde... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (200)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez se nechá uměle oplodnit, ale má to jednu vadu na kráse. Nemá chlapa, ale splašit ho bude maličkost. Náhodné setkání se sympatickým trhovcem a výrobcem kozích sýrů Alexem O´Loughlinem vyvrcholí nejprve společnou bitvou o taxík, do kterého oba naráz usednou a pozdější opětovné setkání na tržišti už určí, že se tihle dva vydají na společnou cestu životem. Ovšem těhotenství, a následně porod dvojčat, není až taková procházka růžovým sadem, zvláště když se ideální vztah začne komplikovat a ideální muž se ještě na otce necítí. Jennifer Lopez se po delší herecké pauze vrátila v plné síle a hlavně kráse. Přišlo mně, že omládla a do romantických filmů se hodí víc, než některé jiné herečky, se kterými jsem za poslední dobu absolvoval výlet do romantických vod. Lopez vyšla z duelů Catherine-Zeta Jones (Sexy 40) a Jennifer Aniston (Výměna) jako jasný vítěz. Umí si ze sebe udělat legraci a její ztřeštěná a správně trhlá Zoe, mně perfektně pasovala do role a její kreace byla vtipná, nepostrádala potřebně romantické zasnění v kombinaci s jejími zasněnými pohledy a mrkajícími umělými řasy, to na mě fungovalo, jak mělo. Vedle charismatické Lopez, to má každý herecký kolega velmi těžké, a nezáviděl jsem nepříliš známému Alex O´Loughlinovi jeho úkol neztratit se vedle ní. On nakonec nebyl vůbec špatná volba a hodili se k sobě, což se nedá prohlásit třeba o jiných dvojicích. Vtipných situací bylo nečekaně dost, a koho by napadlo, že porod jedné z jejích kamarádek bude spíše připomínat exorcismus, než přivádění nového života na svět. Comeback Lopezové se vydařil, a aby se ještě více zviditelnila, tak v závěrečných titulcích zpívá skladbu "What Is Love?", která je stejně líbivá a příjemná, jako tento milý, romantický film. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Zatímco některé herečky umí stárnout s grácií spolu s přibývajícím věkem se mění i jejich role, tak některé, jako třeba JeLo se zuby nehty drží představy, že je jim stále dvacet. Bohužel JeLo i "hraje" tak jako by právě vylezla ze základky. Chápu, že někdy ten talent prostě Bůh nenadělil, ale po takové době by už také taková ženská, které je přes čtyřicet mohla mít trochu soudnosti a od těchto rolí se posunout někam dál (pokud možno co nejdále od filmu). ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Další z tuctu romantických komedií, které se v kině objevují každý týden. Což je škoda, protože zrovna tenhle kousek měl potenciál, být něčím víc. Na jedné straně máme perspektivního režiséra a hlavní pár Jennifer Lopez/Alexe O'Loughlina, kteří jsou kupodivu nejmenším problémem celého filmu. Tím je jak jinak příběh. Nudný a předvídatelný film. ()

fantomas19 

všechny recenze uživatele

* pár prekvapivých a nápaditých vtipov * Americká romantická komédia z tohto roku (2010), ktorú režíroval Alan Poul, je príbehom mladej ženy túžiacej po dieťati. Zoe (Jennifer Lopez) vlastní malý obchodík so zvieratkami, má pár bláznivých priateľov, ale nestretla ešte toho pravého. Rozhodne sa zrealizovať svoj záložný plán - nechá sa oplodniť neznámym darcom. Toho krásneho upršaného dňa jej do cesty, do taxíka a do života vstúpi aj Stan (Alex O'Loughlin), ktorý má ambície byť tým pravým. Dokáže si tehotná Zoe udržať Stana, je ich cit pravou láskou? Romantická komédia so zaujímavou témou stojí na pár vydarených vtipoch a milých výkonoch Jennifer Lopez a Alexa O'Loughlina. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Šmarja! Nepoučitelná....Nepoučitelná a blbá - jo to jsem přesně já.... To jednou tak za uherský rok shlédnu nějaké veledílo seňory J. Lo, řeknu si: "Pána Jána, takovou sračku už víc ne! Už se na to příště nedívej!" a pak na to zapomenu a stejně se k mým zrakovým a sluchovým senzorům další podobná taškařice dostane... Nejinak tomu bylo i tentokrát...Inu - k hereckému talentu seňory se už nebudu vyjadřovat - i když na druhou stranu, co si má chudák holka počít, když má hrát takové srance, co jí tu scénárista vypotil. Ten by si zasloužil naliskat.... při sledování jsem si totiž připadala, jako bych měla křišťálovou kouli a nevím, jestli je to k chlubení, ale po sprchovacím rande jsem řikala "a teď příjde domů, pes se pobluje a ona tam uvidí výsledek toho testu" - lidi a ono to tak fakt bylo! Tohle fakt normální člověk nevymyslí a hlavně to normální člověk jako divák nepřijme. A pro příště až na své předsevzetí opět zapomenu bych prosila tvůrce, vynechte takové "gurmánské speciality" jako viz zmíněný poblitý pes nebo scéna s porodem - u těch jsem totiž fakt trpěla. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Psa Nuts hrali tri rôzne psy. (dwdb)
  • Jennifer Lopez sa vyjadrila, že ju scenár zaujal, pretože práve porodila dvojičky. (dwdb)

Reklama

Reklama