Reklama

Reklama

VOD (1)

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Ant 

všechny recenze uživatele

Neskutečná ptákovina, ale z nějakého podivného důvodu má ten film hodně příjemnou atmosféru. Prvních zhruba 60 minut je menší peklo a dokázala jsem se soustředit akorát na Levittovy vlasy, ale pak to nějak celé ožije a vyskytne se dokonce pár velmi milých scén. Přiznejme si, že spousta filmů nemá ani to. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hloupost. Absolutně nechápu, proč že to film vlastně vznikl. Tak nějak mi vůbec nedával smysl. Na film jsem se podívala jen kvůli Josephovi Gordon-Levittovi a Natalie Portman. Natalie má tady totálně zbytečnou roli a Josepha už nikdy neuvidíte v šílenější roli. Většina scén totálně ulítlých a co měl znamenat ten pohřeb? No zkrátka, tohle není můj šálek čaje. Tu druhou hvězdu přidávám jen a jen za výkon Levitta. ()

Reklama

Gongren 

všechny recenze uživatele

Luxus film, upřímně řečeno nedokážu ani přesně říct, čím je tak super, ale po dlouhé době film zahrál na emocionální notu až tak, že slza ukápla. Herci vybráni opravdu dobře. Nejvíc mě, ale dostal komentář o pár níže, že Natalie Portman tam hraje, protože se jí prachy dycky hodí - Halooo, ona ten film produkovala, proto tam hrála vedlejší roli. 95% ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Hesher mi leze na nervy, ale když si povídá s T.J.-jovou bábi, tak si říkám všechno na něm nebude tak špatné. Natalie Portman v roli, která ji vážně sedí. Hudba mého dětství, která mě nikdy narozdíl od bratra moc nebrala a kérky, které pokud bych se někdy rozhodla, nechci mít žádné jiné, než měl Hesher a to "beze" srandy.....po pár dnech zvyšuju na 70%. ()

Skrk odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem to nějak nepochopil. Film nemá začátek, nebo možná má, ale jak jsem napsal, nepochopil jsem to. Je neslaný nemastný, byl mi nesympatický, absolutně jednoduchý děj, má špatný scénář, je děsně moc nudný a hrozně mi rvalo srdce, že tady hraje někdo, kdo mi byl v (500) Days of Summer až neuvěřitelně blízký (navíc byl zrovna tady naprosto zbytečný). To samé platí o Portmanové, ale tak pro prachy člověk udělá cokoliv. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)
  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)
  • Inšpiráciou pre herca Josepha Gordona-Levitta pri stvárnení jeho postavy (Hesher) bol Cliff Burton - niekdajší basgitarista skupiny Metallica, ktorý zomrel pri havárii autobusu počas turné vo Švédsku v roku 1986. (tibenskym)

Reklama

Reklama