Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

Pepinec 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko budu hodnotit jednotlivé díly; zaprvé potřebuju v životě dělat i jiné věci než psát komentáře, no a zadruhé to podle mě stejně nemá význam. První tři série si nemají co závidět ani vyčítat, tam to všechno jelo jako po másle. Akce, zvraty, nápady, herecká chemie - táhlo mě to tak, že jsem měl jeden velký mrtvý bod na zadku od gauče. ()

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

To je teda pořádná novinka. Prvních deset dílů sem dala jedním hltem jenom za víkend. Má to chytlavej děj, atmosféru a ústřední dvojici, mezi kterou to pořádně jiskří. Už dlouho sem neviděla takhle dobře zvolený herce. Sem opravdu zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál. // Po třetí sérii si to pro mě drží pořád dobrou kvalitu, ikdyž značnou zásluhu na tom má ''prettyboy'' MItchell. Takže uvidím jestli se nakonec pustím i do další série. ()

Reklama

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Pilot dokáže silně zaujmout - Jak by taky ne, když mísí puzzle koncept s motivy z Bournea i Útoku z vězení.. - a tak jsem nesmírně zvědav, jak se to celé vyvine, a snad tak Mrtvý bod nebude až příliš symbolický název, aby v něm samotná série nakonec neuvízla, stejně jako Blacklist, jehož v důsledku Blindspot tolik asociuje.. Nicméně krásná Jaimie Alexander jako živá kérka se zatím jeví jako skvostný castingový tah.. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na tento seriál jsem narazil náhodou a na úvodní díl se podíval kvůli dobré synopsi. Nabízí povedený scénář, výborně natočené akční scény, slibně rozehranou chemii mezi Alexander a Stapletonem. Navíc mám rád mysteriózní filmové a televizní počiny, takže se těším na další díly. - 90%... Po 7. díle jsem musel změnit hodnocení na nejvyšší. Každý díl zaručeně navnadí na další. Zápletka se hodně komplikuje a vyvíjí, což je jedině dobře. Potěšilo by mě, kdybychom se více dozvěděli o agentech Zapataové a Readeovi. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Pilot: Docela dobrá ukázka toho, jak oživit stereotypní kriminálku, ve které se FBI nahání s teroristy. Stačí přidat pohlednou female herečku, potetovat jí od hlavy až k patě, aby byl důvod ji několikrát svléknout (ale protože nejsme na HBO, stejně nic neuvidíme) a pak jen postupně odhalovat, jak je vlastně perfektním vodítkem k naprosto každému problému. Po kreativní stránce to je dost bída, po té řemeslné to šlape skvěle a díky přesvědčivým hercům v čele s .. přiznávám .. zatraceně sexy Jaimie Alexander a odhodlaným Sullivanem Stapletonem, to hodnotím jako nadprůměr. Nic světoborného se tady však nekoná a důvodů sledovat to dál mám jen pramálo. Druhý díl na podzim napoví. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Policista, který najde tašku na Times Square, nosí odznak z 22. okrsku. Times Square je v 18. okrsku. 22. okrsek je však v Central Parku. (Epistemolog)
  • Prvních 32 epizod (celá první série a prvních 9 dílů série druhé) jsou anagramy, přičemž názvy první série jdoucí po sobě, vyprávějí příběh související s dějem seriálu. (Nykki)

Reklama

Reklama