Reklama

Reklama

Čtyři soutěžící, čtyři disciplíny a čtyři příležitosti, jak vyzrát nad soupeři a strhnout vítězství na svou stranu – to je napínavá zábavně-naučná soutěž „Věříš si?“, v níž kluci a holky přímo před televizními kamerami změří síly i míru vlastního sebevědomí. Skvělé znalosti, perfektní fyzička či bezproblémový pohyb ve virtuální realitě ale k celkovému vítězství stačit ještě zdaleka nemusí. Od každého soutěžícího totiž hra vyžaduje také dokonale promyšlenou strategii spojenou se schopností ohodnotit sebe sama prostřednictvím výše sázek na jednotlivé disciplíny. Kdo ze čtyř hrdinů zvládne náročné soutěžní úkoly a souboj s vlastní sebedůvěrou nejlépe? Chybět nebude ani oddechový čas v podobě rubriky „Seznamte se“, která je příležitostí pro všechny děti a teenagery, aby se pochlubili svými zajímavými koníčky a zájmy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Věříš pod dohledem celého národa (nebo pod tou částí, která tuhle soutěž sleduje), že zvládneš projít nějakou překážkovou dráhu, pak se před všema totálně ztrapníš ve vědomostní části, potom si zahraješ nějakou cool Wii hru a jako finalista budeš ovládat autíčko na dálkové ovládání? Pokud jo, přihlas se! ... Teď vážně, jako soutěž pro děcka to není až zas tak špatné, ale minimálně díky disciplínám je to pro diváky jiné věkové kategorie než soutěžící naprosto nekoukatelné. Ten se totiž vždycky zhroutí už při vědomostní části, kdy zjistí, že nová generace je asi tupá jako špalek a nezná odpověď ani na ty hodně jednoduché otázky. A neříkejte mi, že to dělají ty kamery! ()

salokin 

všechny recenze uživatele

Jeden z bezkonkurenčně nejvtipnějších pořadů v televizi, i když mám tak trochu pocit, že konkrétně to zrovna tvůrci nezamýšleli. Vím, že jsou to malý děcka a tak smát se jim za znalosti je docela podpásovka, ale občas jsou to takové klenoty, že se na to nedá dívat s klidnou tváří. To samé se dá říct i u fyzických disciplín a třešničkou na tom jsou virtuální hry, kdy kolem sebe mlátí děti rukama jako kříženec postiženého tuleně a Jirky Paroubka. Totální guilty pleasure. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zbytečně urážet soutěž pro děti mi přijde popravdě dost ubohé. Ti malí caparti si to užili, soutěživost u děcek je navíc stokrát lepší, než když ti dnešní haranti povětšinu dne prosedí jen u PC nebo u svých chytrých telefonů. Já jsem podobným projektům vždy dával a budu dávat zelenou. Je však pravda, že tento formát nebyl tak dobře zpracován, jako jeho známější kolegové… ()

MATH 

všechny recenze uživatele

Zprvu se to jevilo jako dobrý nápad, a já, jakožto cílová skupina, jsem to se zaujetím sledoval. Čas ale běžel a ten pořad se tak nějak "okoukal". Nebylo tam nic nového, nebylo tam nic, až na ten kvíz, co by vedlo diváka k přemýšlení. Prostě nakonec jedna velká nuda s docela otravnou moderátorkou a ne zrovna inteligentníma děckama. Jedna hvězda z části za první díly, z části za spolužačku, která se účastnila a tak jsem mohl slyšet "veselé historky z natáčení". ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Opravdu soutěž na "úrovni", a jsem přesvědčen, že každý kdo kdy viděl alespoň jednou tu vědomostní část, tak mi dá za pravdu. Jak ty děti můžou jít do televize soutěžit a ani nevědět, kolik planet má sluneční soustava nebo s kolika státy Česká republika sousedí? Ta jedna hvězda je za občas celkem zajímavou rubriku "Seznamte se". ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • V několika epizodách se objevila hra „Buzz! Junior: Monster Rumble“, které hlas propůjčil Ota Jirák. (TomasSlach)

Reklama

Reklama