Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina středoškolských studentů zůstane po škole. Jdou do třídy, kde na ně čeká učitel, který je ale v místnosti zamkne a záhadně zmizí. Jak se blíží noc, přichází silná bouřka, která způsobí výpadek proudu. Celá škola se ponoří do tmy.
Jakmile se studenti dostanou ze třídy, zjistí, že stará školní budova začala žít svým životem. Začnou se objevovat podivná zjevení duchů a celá škola je přenesena do období sedmdesátých let. Skupinka studentů je uvězněna ve škole a všichni začínají objevovat historii jedné tragédie, se kterou jsou i oni spjati a teď je na čase, aby zaplatili vlastním životem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

cariada 

všechny recenze uživatele

Hodně laciný horor, kdy se jde matka pomstít za smrt svého syna, sice tím vyzradím pointu, ale ono je to jedno neboť od začátku je jasný o co ,že tam jde. A i kdo přežije. Hodně laciný triky zvlášt ty z ohněm to si asi někdo hrál na pc. Z tohodle si do kalhot určitě nenaděláte. ps-nezapomínejte používat tlačítko přetáčení ať nepromarníte víc času než je nutné. ()

Matros odpad!

všechny recenze uživatele

Na papíře to klidně mohlo vypadat jako příjemné hororové béčko v klasické sestavě : klaďas se svou přítelkyní, ,,drsný" afroameričan, ,,vtipný" zhulenec, děvka, emařka a totální idiot. Dále je tu učitel tělocviku a nová učitelka, obohaceno ještě o Davida ,,Billa" Carradina, který hraje ředitele školy. Bohužel film je ultralevný (velice špatné efekty) a herecké výkony jsou ultradebilní (velice špatní herci). Všem jsem přál smrt, některým více než ostatním... ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Veľmi nepodarený film o tom ako sa pred tridsiatimi rokmi stala na strednej škole tragédia ( sedem študentov v školskej pivnici zavre svojho spolužiaka zo srandy do pece, kde počas búrky uhodí blesk a chudáka to upáli) a teraz sa snaží duch mŕtveho študenta pomstiť na deťoch dotyčných siedmich spolužiakoch. Film nefunguje v žiadnom smere, od otrasného námetu (koľko takíchto filmov už bolo?),cez scenár až po lacné efekty. Vraždy sú úbohé, ničím nápaditým neprekvapia a vlastne ich ani veľa neuvidíte( a to sa v názve filmu spomína slovo masaker:-) ). Vyhýbajte sa veľkým oblúkom. Jednu * za Davida Carradina, ktorému bola táto sračka na konci aj venovaná. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hickox je režisér který mě už 2x překvapil a to filmama Kukuřičné děti 3 a Mutant, ne že by se jednalo o nějaký veledíla ale dobře se na ně dívá a jsou to zábavná díla, ale bohužel dále dost pohořívá třeba strašné Vlny smrti či Zahrada zla jsou už spíše průsery a k tomu se muže zařadit tohle, tohle je prostě přiblbá slátanina kterou mohly zachránit aspoň vraždy ale kde nic tu nic. Nuda šed a Carradine k tomu. Víkrát už ne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ultralevný a ultrastupidní horor s tendencí těžit ze své stupidity a stát se zábavným. Námět nebyl nejhorší, ale téměř až amatérská realizace ho dost shazuje. Už jen ten stupidní začátek, kdy hodného chlapce zavřou jeho spolužáci na škole do pece, do té následně uhodí blesk a chlapec uhoří, mluví za vše a pochopitelně je to mizerně natočeno. Od té doby je budova střední školy prokletá, protože v ní sídlí zlý duch chlapce lačnícího po pomstě a jeho pomatené matky a oba svou pomstu vykonají na potomcích žáků, kteří se podíleli na chlapcově úmrtí. V roli ředitele školy se v jedné ze svých posledních rolí objevuje David Carradine a film je mu i věnován, ale je to poměrně nedůstojné zakončení kariéry ve filmu, ve kterém si logika vzala dovolenou, jednotlivá zabití jsou slabá a stupidita z filmu jen číší. Zůstat po škole v tomto hororu se nedoporučuje. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Snímka je venovaná Davidovi Carradinovi, ktorý zomrel 03.06.2009. (HUMOOOO)

Reklama

Reklama