Reklama

Reklama

Total Detox

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Sekera je jediný lék. Jediné řešení je naprostá detoxikace. Mladý nadějný narkoman Martin (Jiří Krupica) je přinucen svým otcem (František Strnad) skončit s drogami. Zatímco se pokouší zbavit závislosti za pomoci psychoterapeuta Machovského (Miroslav Rataj), v temných zákoutích města maskovaný vrah brutálně masakruje každého, kdo má cokoliv společného s narkotiky. Pokud Martin nedokáže přestat, hrozí mu stejný osud. Krev smíchaná s heroinem teče špinavými ulicemi. Total Detox - slasher v klasickém střihu se vším, co k tomuto oblíbenému subžánru hororu patří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

destroy83 

všechny recenze uživatele

V pořadí třetí a opět velmi kvalitní zářez do české hororové historie v podání Romana Vojkůvky. Tentokrát se jedná o slasher s parádním maskovaným zabijákem a pořádnou porcí násilností, které zavánějí syrovým exploitem, takže divákovi ihned naskočí předchozí režisérův kousek Někdo tam dole mě má rád. Příběh se točí kolem mladého Martina, který se potýká kromě své závislosti i s neopětovaným citovým vztahem k bábovce, která také ráda občas upadne do rauše a se svým otcem, jehož praktiky v čele s návštěvami psychoterapeuta Martina přímo ubíjejí. Zatímco se Martin plácá ve svých problémech, kolem pobíhá maskovaný zabiják a nemilosrdně likviduje každého, kdo má co do činění s fetem. Celé dílko perfektně šlape za pomoci vhodné muziky, nezbytného ženského poprsí, místy nadprůměrných hereckých výkonů, spousty vychytávek (hororové postery na zdích, speciálně vytvořené kraťasy, odkazy na slavné filmy) a vyšperkované pointy. I přes hrozný zvuk se v celku jedná o velmi slušnou krvavou jízdu, která si zaslouží s přehledem čtyři hvězdy. ()

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Finančně by to kvalitě filmu a střihu odpovídalo. Ale na tohle prostě nejsem stavěná. Film mi vůbec neutekl. A kdybych já chtěla točit český amatérský film s takovými hereckými výkony jako se tu objevovali, s takovou trochou peněz, co měl nejspíš režisér na zpracování tohoto snímku, nechám si film snad jen pro mé domácí použití a pro nejbližší přátelé a nepouštim tuhle šílenost do světa. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už předchozí Vojkůvkův film Někdo Tam Dole Mě Má Rád se my líbil a tohle je ještě něco lepšího. Sice ubylo lepších goreových vražd, ale i tak to je dobrý. Plus bonus některé brutální hlášky (např: Šukala jsi se mnou aby ti kunda nezarostla pavučinami :-). Námět je dobrý heric jsou amatérští ale tak nějak to nevadí. Co zamrzí je konec ten my přišel uvalený. P.s. zajímavosti v průběhu filmu si můžete všimnout odkazu na předchozí Někdo tam Dole Mě Má Rád a plakátů na remaky Mlhy Nenarozené remake Úsvitu Mrtvých hororu T.M.A. remake Halloweenu a ještě podobných. ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Suport Vojkůvka! - Škoda jen ,že neumí (nebo nemůže) svým nápadům dát trochu (dost) profesionálnější tvar.- Oproti Někdo tam dole mě má rád ,o dost lepší herci (taťka naprosto přirozenej),-ale ještě víc než mizernej zvuk mě rušili opravdu většinou dost hrozně nasnímaný šroubovaný dialogy.-Vlastně celej film má jen dvě polohy-podle kterých se to mohlo vlastně i pojmenovat-Pindy a Krev. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Vo filme zaznie viackrát pieseň od českej punkovej skupiny Pipes and pints. (Déé X Géé)

Reklama

Reklama