Reklama

Reklama

Pohlednice z Paříže

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Česko, 2009, 2 min

Obsahy(1)

Kreslený film ze stáže studenta v Paříži , zachycení atmosféry pobytu ve škole a městě. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V Paříži jsem nikdy nebyl, ale podle dostupných informací na seznámení s tímto městem nestačí den, měsíc a snad ani rok. Tady na to máme dvě minuty, což je pro mne čas tak akorát. Za zvuků Offenbachovy hudby jsem se tedy proletěl na kole animovanou a vyfocenou Paříží, přičemž jsem zaznamenal pokus zachytit vše podstatné, co tato metropole nabízí. Cíl se dle mého názoru nepodařilo naplnit, ale vyřešit odcizení byciklu zvoláním "Merde! Shit! Kurva!" a následným spokojeným vyzunknutím lahvinky červeného vína, tak to mi přišlo velmi vtipné. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Takové animované nic, ale na konci uvidíte KURVA ! Na celé Pohlednici z Paříže mi přišel vtipný jen bycikl uživatele petaspur. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Dobrá hudba společně s dost minimalistickou animací dělá z tohoto filmu asi takový požitek, jako když vám kamarád v hospodě ukazuje srandovní video na mobilu. Kdyby to mělo 20 minut, tak bych u toho pošel, takže kratičká stopáž je jednoznačně ku prospěchu věci. ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

To že studenti jsou alkoholici všichni ví. To že v Paříži se jezdí na kole všichni ví. To že se za jeden den Paříž stihnout nedá všichni ví, ač se o to furt někdo pokouší... tento extrém se o to snaží za dvě minuty.. haha. To, že se tam bude krást, si každý domyslí. O čem že to teda bylo? Jo někdo jel na Erasmus, nestíhal pak vymyslet normální video na zápočet, tak nakreslil tuhle merde! a ještě to začal šířit na net... Divím se, že na tohle potřeboval pět lidí jako pedagogické vedení. K vidění: https://www.youtube.com/watch?v=MVOGMxKJASk ()

Reklama

Reklama