Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (604)

Phobia

všechny recenze uživatele

Ksichtění Jima Carreyho na mě obvykle působí jako odpuzovač, Renée Zellweger má k mým idolům taky řádný kus štreky daleko, ale dala jsem filmu šanci. Sledovala jsem s mírným zájmem, jak puťka Charlie střádá křivdy a čekala, kdy mu konečně bouchnou saze a vrátí neuctivým spoluobčanům vše i s úroky. Jenže paradoxně právě zrození hnusáka Hanka bylo tím okamžikem, kdy se humor definitivně zanořil do hnoje nevkusu, kterým se zatím akorát po pás brodil. Jakkoliv bych tuto komedii asi považovala za snesitelnou, nechtělo se mi ještě spát a tak nebyl důvod mrhat časem u lehce otravného průměru. Za první třetinu tedy 48%, moje duševní účast na zbytku filmu je silně nepravděpodobná. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey plus film patřící k žánru komedie jsou opravdu nerozlučná dvojka.I tento film byl opravdu v některých svých momentech neuvěřitelně vtipný a zábavný.Jim Carrey je prostě skvělý herec.Příběh filmu je docela nijaký a jednoduchý,ale vyvažují to opravdu ty psí kousky Carreyho.Musím uznat,že roli schizofrenika mu je ušitá na míru.Charlie a Hank se výborně doplňovali.Nesmím opomenout ani Renée Zellweger,která zahrála taktéž dobře.Na Ace Venturu to sice nemá,ale i tak dobrá komedie.Hodnocení:70% ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jim Carrey v dvojulohe bohuzial neznamena dvojnasobok zabavy, ale naopak. Pokial je na scene Charlie, tak je to riadna nuda, pretoze sa Carrey snazi hrat seriozne a naviac este nudneho slusneho loosera. Na druhej strane, akonahle sa objavi skazeny Hank, tak je to vrchol zabavnosti. Kazda jedna jeho scena je nezabudnutelna. Najlepsia je ta prva. Vagiclean a scena s kojacou zenou vladnu. Skoda, ze ma Hank tak malo priestoru. Z ostatnych postav su este zabavni traja fuckujuci negri sko Charlieho synovia. Zvysok hercov je rovnako nudnych ako ustredna romanticka linia. Chemia medzi Carreym a Zellwegerkou je nulova. Vysledne hodnotenie je sice priemerne 3*, ale rozhodne to nie je priemerne zabavna komedia. Prave naopak. Je strasne nevyvazena. Neskutocne zabavne sceny sa striedaju s nudnymi. Keby Charlieho po nutnom uvode nahradil az do konca Hank, tak to mohla byt strasne zabavna uchylna komedia. Na Carreyho v podani Dejdara som si nikdy nezvykol, ale Bohdan by dnes uz sialeneho Hanka podla mna nedal. 5/10. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pár scének zavání lehoulinkou vypičenou trapností, ale zbytek je naprosto luxusně zkurvený. Scénky, kdy se před kamerou sejde celá trojice hlavních negrů, jsou naprosto spičeně kurevsky dobrý do piči. Ten zkurvenej mamrd Jim Carrey hraje jako o zasranej život a Renée Zellweger v době vzniku nebyla ještě tak hnusná pizda. Celkově se tedy nejen dá na film příjemně dívat, ale navíc je to dívání na velmi zkurveně vysoké úrovni. Ta režisérská paka kombinují mnoho druhů humoru a já bych se z každého zvlášť skoro až posral. Nemám problém udělit vymrdané 4*. A kdo hodnotí jinak, tak ten není nic víc než zkurvenej magor. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jojo, Carreyho grimasy prostě nejsou to pravé ořechové, i když se musí nechat, že svou dvojroli sehrál bravůrně! Carreyho grimasy působí jako levné vtípky a celá ta estráda pak vypadá, jakoby přehrával. S protějškem Zellwegerovou taky nebylo něco v pořádku, asi cítila, že v Jimově přitomnosti hraje jaksy druhé housle. A tak i jejich románek nemá tu jiskru, která by mezi nimi přeskočila. Slabší roadmovie s pomatencem Carreym. 40% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (21)

  • V scéne, kde Charlie (Jim Carrey) saje mlieko z prsníka ženy, ktorá dojčí svoje dieťa, sa skutočne jedná o prsník herečky Shannon Whirry. Scéna sa točila viackrát a Jim sa jej zakaždým ospravedlnil. Podľa jeho neskoršieho vyjadrenia to bola preňho veľmi nepríjemná a ponižujúca situácia, preto mal požiadavku aby sa pri filmovaní zúčastnil len nevyhnutný štáb. (T0M0)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama