Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* na doporučení kamaráda a vyloženě naslepo jsem si pustil tuhle komediální televizní inscenaci, která má evidentní předlohu na divadelních prknech. Chápu, že mnozí tento způsob herectví a předvádění vyhledávají a v divadle může fungovat i pro širší okruh komerčního diváctva. Já se přidávám k té skupince, které to nebavilo a na rovinu se přiznám, že jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut a stačilo mi to, abych si udělal dostatečný obrázek, neboť sebetrýznění není moje parketa. Přesto úplně hodit do odpadu bych to nedokázal ...natolik to závadný obsah nemá a některým tento jednoduchý způsob zábavy prostě vyhovuje. A proto se nedivím ani vysoké pozici v žebříčku nejrozporuplnějších filmů. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

elshish 

všechny recenze uživatele

Né že bych se u některých scének lehce nezasmál... nic méně čekal jsem víc, než jenom dialogy o tom jak nato, kdy na posled a podobně..podstatě podprůměr. paní Paulová mě lehce naznačuje v tomto snímku, že asi taková opravdu je a nemusí to ani hrát..Joo p.Troška ví, koho si na takovou blbinu vybrat ... ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Fakt by mě zajímalo pár věcí: 1: Proč to opět někdo hodnotí, aniž by to celé viděl? Jaký to pak má smysl? To si rovnou můžu pustit jakýkoliv jiný film, mrknout na prvních 10 minut a pak ho vypnu s tím, že se tam nic neděje a navalím mu odpad!? 2: Kolik lidí tomu dává odpad! jen ze zásady, že to natočil Troška. 3: Kolik by to asi mělo %, kdyby to dávala ČT 1 nebo 2. To by se tu zase vyskytovaly komentáře, že ČT to natřela Nově. Někteří uživatelé mě zkrátka baví. Objektivně si to zaslouží 3 hvězdy, ale kvůli tomu, že se mi to líbilo více, než minulý Natěrač a hlavně za to, abych alespoň trochu dorovnal ty odpady, které tu přibývali mezi reklamami, tak dávám i tu 4. A to nejsem žádný fanoušek Novy. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

V divadle to musela být bomba, ale i tak stojí predevším výkon Jany Paulové za shlédnutí. Od prvních okamžiků jede ve velkém stylu a její pitomá postava je úděsná. Moc jsem následně vzpomínal na postelové scény Ala a Peg, o to pikantnější se vše zdálo (ač okolnosti obou děl jsou jiné), že Al byl v českém překladu dabován právě Pavlem Zedníčkem, který je v některých chvílích neposedný jak bláznivý permoník. On i jeho herecká partnerka vypadají oba dobře a odér erotiky je další esencí i trochu berličkou, která drží linku postupně ztrácející dech. Oba protagonisté mají své role očividně najeté a jednotlivé herecké situace sázejí celkem svižně, asi i proto zde není cítit troškovina. Proč ne, pustil bych si i znovu, dobrá práce. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50% bych to viděl spíše. Rozhodně se mi to líbilo více než Natěrač a vícekrát jsem se zasmál. Každopádně mám pocit, že se zfilmované hry nikdy nebudou líbit jako divadlo a nikdy se tak nepovedou, chybí tam taková ta divadelní atmosféra. Ale bylo zde pár dobrých frků, nicméně se mi zdálo (pokud tak nejsou role napsány), že herci hodně přehrávali. Zvláště u Paulové (mimochodem byl na ni pěkný pohled) mě to několikrát bilo do očí a uší a bylo mi to dosti protivné. Každopádně hru bych chtěl někdy vidět, myslím si, že to bude docela velká sranda. Howgh! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama