Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Fakt by mě zajímalo pár věcí: 1: Proč to opět někdo hodnotí, aniž by to celé viděl? Jaký to pak má smysl? To si rovnou můžu pustit jakýkoliv jiný film, mrknout na prvních 10 minut a pak ho vypnu s tím, že se tam nic neděje a navalím mu odpad!? 2: Kolik lidí tomu dává odpad! jen ze zásady, že to natočil Troška. 3: Kolik by to asi mělo %, kdyby to dávala ČT 1 nebo 2. To by se tu zase vyskytovaly komentáře, že ČT to natřela Nově. Někteří uživatelé mě zkrátka baví. Objektivně si to zaslouží 3 hvězdy, ale kvůli tomu, že se mi to líbilo více, než minulý Natěrač a hlavně za to, abych alespoň trochu dorovnal ty odpady, které tu přibývali mezi reklamami, tak dávám i tu 4. A to nejsem žádný fanoušek Novy. ()

zero_zelo odpad!

všechny recenze uživatele

todle je nejspíš kousek pro dříve narozené, protože rádoby dvojsmyslný fórky o bodu G a tančení v mlze parfému je opravdu silná káva. afektovaně roztomilá či roztomile afektovaná paulová je tragická (strašná sranda s tim fotbalistou, co?...) a asi bych ji strašně ráda dala dělo... myslím, že by se todle dalo natočit i nějak normálně a třeba by to bylo i vtipný, ovšem potřeba poťouchlýho výrazu jakože lidovýho humoru, aby se zasmály široký masy... sou z toho nováci pro dolní milióny a interest asi jako sex po tmě ve spodním prádle a pod peřinou ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Když už Nova vybírala nějakou divadelní hru k zfilmování, proč proboha zrovna tuhle ? Ale je to Nova, takže se vlastně nedivím. Problém podobných konverzaček (např. i Natěrače) je v tom, že by se měly filmovat spolu s publikem. Bez diváckého smíchu totiž taková konverzačka úplně ztratí šťávu. Ale obávám se, že této hře by ani to nepomohlo. Výchozí situace vypadala lákavě, dalo se z ní něco vytěžit, i když pointa byla dopředu jasná. Jenže místo chytrých a vtipných dialogů začaly postavy velmi brzy chrlit obscénní kecy o sexu a vydrželo jim to až do konce. Tato komedie mi prostě připadá příliš lascivní...ale co, řeknu rovnou vulgární (a to nejsem puritán). Nevím, proč se režie ujal zrovna Troška, ale po Kameňácích mě to vlastně už moc nepřekvapuje. Ale když už to vzal, měl ukáznit představitele hlavních rolí, kteří tak přehrávají, až to pěkné není (obzvášť Paulová). O Paulové už nemám iluze, ale Zedníček by si neměl kazit pověst podobnými dílky. Předpokládám, že postavy Zedníčkovy manželky a Paulové milence v původní hře nebyly, protože prostřihy na ně působily v inscenaci hodně rušivě. Vysílalo se to před desátou hodinou, takže pokud za tohle nedostane Nova pokutu, tak už za nic. ()

elshish 

všechny recenze uživatele

Né že bych se u některých scének lehce nezasmál... nic méně čekal jsem víc, než jenom dialogy o tom jak nato, kdy na posled a podobně..podstatě podprůměr. paní Paulová mě lehce naznačuje v tomto snímku, že asi taková opravdu je a nemusí to ani hrát..Joo p.Troška ví, koho si na takovou blbinu vybrat ... ()

Drom 

všechny recenze uživatele

V divadle to musela být bomba, ale i tak stojí predevším výkon Jany Paulové za shlédnutí. Od prvních okamžiků jede ve velkém stylu a její pitomá postava je úděsná. Moc jsem následně vzpomínal na postelové scény Ala a Peg, o to pikantnější se vše zdálo (ač okolnosti obou děl jsou jiné), že Al byl v českém překladu dabován právě Pavlem Zedníčkem, který je v některých chvílích neposedný jak bláznivý permoník. On i jeho herecká partnerka vypadají oba dobře a odér erotiky je další esencí i trochu berličkou, která drží linku postupně ztrácející dech. Oba protagonisté mají své role očividně najeté a jednotlivé herecké situace sázejí celkem svižně, asi i proto zde není cítit troškovina. Proč ne, pustil bych si i znovu, dobrá práce. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama