Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá a nevtipná "komedie", absolutně bez děje a s minimální pointou. Vyzerá to velmi nízkonákladově a taky to tak dopadá. Nehodnotím filmy podle výše rozpočtu, naopak nízkorozpočtovým kouskům fandím. Jenže tohle šlo mimo mě. Asi nepatřím mezi cílovou skupinu, kterou dílo mělo zaujmout. Je mi líto Pavla Zedníčka a Jany Paulové, že se museli takhle ztrapňovat před kamerou. ()

Colleague odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase odpad!!! Hurá!! Podlě mě zcela zasloužený, i když jsem viděl pouze 20 minut, víc už jsem nevydržel. Jaký paradox, tuhle hru v živém provedení strašně chválí, já si to nějak nedokážu představit. RE: Viperblade: odpad dávam, pokud herecké výkony a scénář jsou tak strašný, že už to dál nevydržim. Určitě to neni kvůli Troškovi, i když ho nemam rád. K čemu je koukat na film, kde se Paulová pitvoří v tupou sekretářku nebo blbou blondýnu a Zedníček předvádí managera na vyšším postavení, který je ale úplně blbej. To odporuje realitě a vytváří to dementní humor úrovně dětí na základní škole. Ano nedokoukal sem to a dal sem odpad, ale opravdu se to později tak změní k lepšímu? I ta zápletka, musí spát se sekretářkou na jedný posleteli, no to je zápletka jak kráva.. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Fakt by mě zajímalo pár věcí: 1: Proč to opět někdo hodnotí, aniž by to celé viděl? Jaký to pak má smysl? To si rovnou můžu pustit jakýkoliv jiný film, mrknout na prvních 10 minut a pak ho vypnu s tím, že se tam nic neděje a navalím mu odpad!? 2: Kolik lidí tomu dává odpad! jen ze zásady, že to natočil Troška. 3: Kolik by to asi mělo %, kdyby to dávala ČT 1 nebo 2. To by se tu zase vyskytovaly komentáře, že ČT to natřela Nově. Někteří uživatelé mě zkrátka baví. Objektivně si to zaslouží 3 hvězdy, ale kvůli tomu, že se mi to líbilo více, než minulý Natěrač a hlavně za to, abych alespoň trochu dorovnal ty odpady, které tu přibývali mezi reklamami, tak dávám i tu 4. A to nejsem žádný fanoušek Novy. ()

elshish 

všechny recenze uživatele

Né že bych se u některých scének lehce nezasmál... nic méně čekal jsem víc, než jenom dialogy o tom jak nato, kdy na posled a podobně..podstatě podprůměr. paní Paulová mě lehce naznačuje v tomto snímku, že asi taková opravdu je a nemusí to ani hrát..Joo p.Troška ví, koho si na takovou blbinu vybrat ... ()

Darksophie odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla upoutávky řekla jsem si odpad. A pak mi došlo, že bych neměla soudit jen podle pár minut a odhodlala jsem se ke skouknutí celého tohoto "filmu"... Věřím tomu, že jako divadlo to jistě není špatné, ale jako film a ještě v tomto obsazení... prostě nemůžu hodnotit jinak... někdo zde psal, že to hodnotíme špatně, protože je to na Nově a že na Čt 1 by jsme to hodnotili lépe... tak nevím jak vy, ale mě ta ikonka v rohu televize zase tak moc nezajímá a blbost zkrátka zůstane blbostí... bohužel Troška nezklamal... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama