Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Darksophie odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla upoutávky řekla jsem si odpad. A pak mi došlo, že bych neměla soudit jen podle pár minut a odhodlala jsem se ke skouknutí celého tohoto "filmu"... Věřím tomu, že jako divadlo to jistě není špatné, ale jako film a ještě v tomto obsazení... prostě nemůžu hodnotit jinak... někdo zde psal, že to hodnotíme špatně, protože je to na Nově a že na Čt 1 by jsme to hodnotili lépe... tak nevím jak vy, ale mě ta ikonka v rohu televize zase tak moc nezajímá a blbost zkrátka zůstane blbostí... bohužel Troška nezklamal... ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

V divadle jsem se mohl smíchy potrhat, ale takhle to znásilnit, tak to ne.... Scénář byl sice z 90% procent úplně stejný jako u divadelní hry, ale televizní inscenace kdy je obsazení her naprosto totožné a scénář a podoba interiéru taky a kde jediná inovace je vypuštění diváka, to je to nejhorší, co kdy v televizi vymysleli a žádná hra pro mě osobně takhle ještě neuspěla.... Ani u Brouka v hlavě s Vlastimilem Brodským jsem se nesmál, protože tam prostě chyběl kontakt se skutečným divákem, který by reagoval.... To už je lepší umělý smích v sitcomech než tohle... ()

Reklama

Noviik 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s komentářem, jež tu napsal viperblade. Teď k mému hodnocení. Chtěl jsem dát ještě o hvězdičku víc, ale nakonec dávám dvě z několika důvodů. Hodně se mi líbil Pavel Zedníček, který hrál tak akorát a hlavně se mu to dalo věřit. Ale Jana Paulová mi přišla trochu moc přehnaná, asi to byl záměr, ale tady se to minulo účinkem. Natěrač byla kravina, ale zajímavější než tohle. Je mi jedno kdo to natočil (tím chci říct, že nevím proč bych to měl odsoudit kvůli panu Troškovi), ale v tomto případě, narozdíl od Natěrače, by mě to v divadle tolik nebavilo. Byly zde směšné momenty, ale také nudné části, které se podle mě moc opakovaly. Každopádně jak jsem psal u Natěrače: Kratší stopáž! ()

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Nevinná a vtipná hra, na téma pro mě prostě smutné.. Na jednu stranu jsem se bavil, ale trošku trpce.. obecně v reálném světě nevidim nic zábavného na nevěře a umírání vztahu z důvodů člověkem spíš vykonstruovaných, pro obhajobu sebe sama. Hledat v tom něco romantického, jak se snažil film/inscenace naznačit se mi taky příčí. Na druhou stranu se mi líbilo jak to herci zahráli a některý části na mě dýchaly divadlem hodně silně.. být to kratší, dám o hvězdu víc.. takhle 3,5 ()

Colleague odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase odpad!!! Hurá!! Podlě mě zcela zasloužený, i když jsem viděl pouze 20 minut, víc už jsem nevydržel. Jaký paradox, tuhle hru v živém provedení strašně chválí, já si to nějak nedokážu představit. RE: Viperblade: odpad dávam, pokud herecké výkony a scénář jsou tak strašný, že už to dál nevydržim. Určitě to neni kvůli Troškovi, i když ho nemam rád. K čemu je koukat na film, kde se Paulová pitvoří v tupou sekretářku nebo blbou blondýnu a Zedníček předvádí managera na vyšším postavení, který je ale úplně blbej. To odporuje realitě a vytváří to dementní humor úrovně dětí na základní škole. Ano nedokoukal sem to a dal sem odpad, ale opravdu se to později tak změní k lepšímu? I ta zápletka, musí spát se sekretářkou na jedný posleteli, no to je zápletka jak kráva.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno