Reklama

Reklama

Bez předsudků

(TV film)

V motelu je jediný volný pokoj, v kterém musí neplánovaně přespat šéf se sekretářkou. Oba jsou dlouholetí přátelé, každý má doma svého partnera. Během noční konverzace dojde na vše, na co se ženy ostýchají ptát mužů a muži žen. A nejen na to... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Darksophie odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla upoutávky řekla jsem si odpad. A pak mi došlo, že bych neměla soudit jen podle pár minut a odhodlala jsem se ke skouknutí celého tohoto "filmu"... Věřím tomu, že jako divadlo to jistě není špatné, ale jako film a ještě v tomto obsazení... prostě nemůžu hodnotit jinak... někdo zde psal, že to hodnotíme špatně, protože je to na Nově a že na Čt 1 by jsme to hodnotili lépe... tak nevím jak vy, ale mě ta ikonka v rohu televize zase tak moc nezajímá a blbost zkrátka zůstane blbostí... bohužel Troška nezklamal... ()

mi-ib odpad!

všechny recenze uživatele

Zbytečně dlouhá a nevtipná "komedie", absolutně bez děje a s minimální pointou. Vyzerá to velmi nízkonákladově a taky to tak dopadá. Nehodnotím filmy podle výše rozpočtu, naopak nízkorozpočtovým kouskům fandím. Jenže tohle šlo mimo mě. Asi nepatřím mezi cílovou skupinu, kterou dílo mělo zaujmout. Je mi líto Pavla Zedníčka a Jany Paulové, že se museli takhle ztrapňovat před kamerou. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

-1* na doporučení kamaráda a vyloženě naslepo jsem si pustil tuhle komediální televizní inscenaci, která má evidentní předlohu na divadelních prknech. Chápu, že mnozí tento způsob herectví a předvádění vyhledávají a v divadle může fungovat i pro širší okruh komerčního diváctva. Já se přidávám k té skupince, které to nebavilo a na rovinu se přiznám, že jsem viděl první třetinu a pak posledních deset minut a stačilo mi to, abych si udělal dostatečný obrázek, neboť sebetrýznění není moje parketa. Přesto úplně hodit do odpadu bych to nedokázal ...natolik to závadný obsah nemá a některým tento jednoduchý způsob zábavy prostě vyhovuje. A proto se nedivím ani vysoké pozici v žebříčku nejrozporuplnějších filmů. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 0 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný fanoušek TV NOVA, ba naopak.. Podobně to mám i se Zdeňkem Troškou. Přesto musím říct, že jsem se u tohoto televizního přepisu divadelní hry docela pobavil. Zedníček s Paulovou jsou očividně sehraná dvojka a tento konverzační humor jim sedí. Docela rád bych viděl provedení v divadle Kalich. :) Tam je to přehrávání určitě neobtěžující a na místě. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

50% bych to viděl spíše. Rozhodně se mi to líbilo více než Natěrač a vícekrát jsem se zasmál. Každopádně mám pocit, že se zfilmované hry nikdy nebudou líbit jako divadlo a nikdy se tak nepovedou, chybí tam taková ta divadelní atmosféra. Ale bylo zde pár dobrých frků, nicméně se mi zdálo (pokud tak nejsou role napsány), že herci hodně přehrávali. Zvláště u Paulové (mimochodem byl na ni pěkný pohled) mě to několikrát bilo do očí a uší a bylo mi to dosti protivné. Každopádně hru bych chtěl někdy vidět, myslím si, že to bude docela velká sranda. Howgh! ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama