Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Jespi 

všechny recenze uživatele

Ráno 7:30 budík, kafe, 8:00 autosalon, dříve pro mě naprosto běžná rutina, bohužel postupem času šla kvalita velmi dolů a jakmile začal dělat Autosalon nevtipné vtípky, kopírovat Top Gear a celkově se méně zajímat o rozbor aut, přestal jsem jej sledovat úplně a teď si jej pustím jen kvůli konkrétnímu typu auta, který chci vidět. Ale i přesto, prvotních několik desítek dílů bylo naprosto fantastických. 80% ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Autosalonem jsem vždy vyloženě opovrhoval a srovnával ho s mnohem kvalitnějšími konkurenčními pořady o autech. Nicméně i tak měl pořad jistou informační hodnotu, což mi zabránilo udělit odpad tehdy a k tomu v reakci na záplavu odpadu televize prima ještě přidávám ještě jednu hvězdu navíc dnes. Stále to není nic moc, moderátoři nemají žádné charisma a je to nuda k uzoufání, ale při sledování se člověk alsespoň něco dozví, což zde musím ocenit. 35% ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

(2/2014) Kdyby se Josef Vrtal pořád nesnažil nějak "vtipně" glosovat a přirovnávat, bylo by moje hodnocení lepší. A přitom Radek je celkem v pohodě. Obsahově pořadu nemám co vytknout, forma podání informací už je horší. A pan Šiler je hustej týpek :-) Ale ten Josef Vrtal mě tam fakt DOST sere. EDIT 1 (5/2015): Po cca roce, kdy jsem pořad moc nesledoval, se Josef Vrtal ve svojí "vtipnosti" celkem zklidnil, takže teď je to i pro mně koukatelný. Trošku občas zamrzí očividná inspirace Top Gearem, ale není to nic hroznýho. To dělají všechny pořady o autech, že kopírujou Top Gear. EDIT 2 (7/2016): Po dalším roce Josef Vrtal opět rozjel svoje neuvěřitelně debilní kecy, přirovnání a rádoby vtipy. Ten vůl prostě neumí recenzovat auto BEZ trapných přirovnání, všechno je "jako něco ..." Je to fakt neuvěřitelnej chudák. A obecně mi připadá, že od doby, co skončil tradiční Top Gear s triem Clarkson-Hammond-May, se produkce Autosalonu a její "experti" snaží kopírovat styl TG, což jim jednak vůbec nejde, druhak je to silně trapný a ubohý. To vše ale naštěstí kromě Sršně. Ten si jede svoje motorky a nemá potřebu se po nikom opičit. A to je fajn a já mu za to děkuju :-) Dvě z pěti. EDIT 3 (7/2018): Už na to moc nekoukám, sralo mě to čím dál víc. A když ano, obvykle to nevydržím celej pořad. Je to čím dál větší humus. Přibrali do týmu jednoho chlápka, kterej je celkem v pohodě, je věcnej a nesnaží se bejt vtipnej za každou cenu (jako debil Pepa). Pak taky přibrali ženskou (PROČ???), asi proto, že si produkce myslí, že to přitáhne k televizi jiný ženský. Ta plká obvykle samý nesmysly a jen potvrzuje že ženský do pořadů o autech nepatřej. Teda aspoň ne takovýhle slepice. No a nakonec - pořad má trvat 55 minut, ale z toho polovinu času zaberou reklamní bloky. Narvou tam 3, každejch 15 minut. Měním hodnocení na ODPAD ! (12/2018) Nedávno jsem na pořad přepnul při reklamním bloku jiného kanálu a jsem rád, že s Autosalonem už neztrácím čas. Tzv. "expert" Pepa je pořád trapnější a trapnější, přijali sice novýho moderátora, ale ten se z neznámýho důvodu rozhodl, že bude pořád a neustále mávat kolem sebe rukama (že by chtěl odletět?). Přijali taky ženskou, která jde v trapnosti úspěšně v Pepových šlépějích a myslí si, že je se svým názorem "kůůůl", protože "moderuje pořad pro chlapy" (kdepak, Jitka Čvančarová to kdysi dělala podstatně líp). Ale Tobiášová se fakt nedá ani poslouchat. Nakonec jsem po deseti minutách zhnusen přepnul zas pryč a už se k týhle hrůze nevracím. ()

Nominant 

všechny recenze uživatele

Síce tento program nemá na Top Gear, ale nemôžem porovnávať neporovnateľné. Top Gear - ideál motor show = aspoň, že Autosalón sa uberá skoro rovnakým smerom. Autá, humor - neodmysliteľne k sebe patria. Najviac sa bavím na hláškach motoristického špecialistu - Pepu. :D Keďže Top Gear-u som dal 5*, tak tomuto dávam - 4*. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že by slepici jako jsem já, mohl bavit pořad o autech. Ale stalo se - po té, co jsme v létě scháněli narychlo po bazarech nového starého kamaráda (22 let stará Wolfinka - Golfinka se již na cestu do Chorvatska necítila)...tak jsem i já zjistila, že porovnávání aut je docela zajímavé téma a po náhodném shlédnutí jednoho dílu Autosalonu jsem tomuto pořadu propadla a většinou si ho nenechám ujít. Ti borci (krom M.) jsou skutečně skvělí svérázové a jejich hlášky mě prostě baví. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama