Reklama

Reklama

Greed

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Horor
Švédsko, 2008, 2 min

Režie:

Alli Sadegiani

Zcela zničený gangster čelí chamtivosti v celé své hrůze. (Mertax)

Recenze (12)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Že by postmoderní podobenství ze sedmi hříchů na provařené téma "prachy dělaj člověka"? . . . Či snad vyvedené stylistické cvičení coby etudka s chamtivým gamblerem?? . . . Nebo jen bezpředmětná divoká vize sjetého egomaniaka??? . . . Každopádně jedna (i když formou z principu poněkud instantní) ze studentských lahůdek kalifornské animatorské školy ANIMATION MENTOR... http://www.animationmentor.com/ - - - P.S. K schizoidnímu zkousnutí (a další kousky z kousků školní kuchyně k ochutnání...;-) zde: http://www.youtube.com/watch?v=Ktbj-WpzgvQ&feature=related - - - - - (Poprvé viděno 18.7.2011 na YouTube, hodnocení 31., komentář zde jako třetí /vpodstatě druhý/ - 18.7.2011) ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Byl to pupínek nebo kapka krve .... V těchto dvou minutách jsem viděla psychicky vyčerpaného zoufalce, který to asi přehnal s matrošem a šlehnul si větší dávku. V konečné fázi to zřejmě dopadlo tak, jak se dá u takových stavů očekávat. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že bych v naší drahé vlasti měl potkávat jen samé Hitlery s akné...dobrá, tak tedy jen polovinu, ovšem pod umyvadlem ve většině případech nekončí, inu, nemáme ty pravé severské, boží mlýny. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Švédská oddechovka, ve které chamtivost obnáší i značné obtíže. Zvláště pokud nechcete vypadat jako strýček Adolf. Ještě mi tu chyběl ananas zaražený v prdeli a Sandler. Ne teď vážně – jde o dost průměrný animák, který má sice humornou myšlenku, ale dost ošuntělé provedení. Které sice pobaví, ale brzy vyšumí do ztracena. Nic extra bych na tom neviděl a ani nehledal. 50% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Skvelá symbolika, k tomu, čím sa neváha človek stať, len aby nebol chudobný, ako sa dokáže dobrovoľne zdeformovať. Rozhodne to chcelo ešte niečo pridať. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla schíza na entou! A fungovala na mě přesně tak, jak měla. Přestože je to film bez příběhu a bez pointy, určitou atmosféru měl a zaslouží si svých 50%. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavý nápad, ale zpracování stylem mam pupínek na xichtě, šáhnu na něj a mám peníze to se zrovna nevydařilo. ()

Reklama

Reklama