Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Trpěl jsem. Už při shlédnutí LOL mi bylo jasné, že Miley Cyrus prostě nemá hereckej talent, není hezká, neumí hrát zamilovanou a jediný co jí vlastně jde je celej film profňukat. Jenže tyhle fňukny já nemám rád. Film naprosto komerční, bez náznaku nějaké originality či změny. Nudný děj plný stále omílaných klišé. Tohle je opravdu mrhání peněz a času. 0% ()

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerná hrůzostrašná příšernost. Drtivá většina filmů zoufale nedokáže překvapit a drží se zažitých postupů a schémat, zde se mi však téměř zvedal kufr. Nucené prázdniny rebelky u nenáviděného otce, trocha ochranářství přírody, románek s místním beach boyem, rebelčina přeměna, konfrontace s bohatými rodiči plážového hejska, tragická nemoc rebelčina otce atd atd. Děs, běs, hrůza... 0% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

O sevřeném hrudníku se rozhodně mluvit nedá, ale jinak jo. Jednou za čas je holt potřeba strávit i něco podobně nemastně-neslaného. Uplakaná báchorka s odvážnou stopáží a v závěru i překvapivě pevnou dramatickou linkou těží zejména z výborně uvolněného Grega Kinneara. Když je na plátně on, tak i přes zbytečný balast, který filmu výrazně sráží vaz, divák okamžitě zbystří. Bez něho bych i ty slabé tři * hledal hodně obtížně. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

OMG jedno klišé za druhým. Den první: Will polije Ronnie milk shakem. Den druhý: Ronnie Willa k smrti nenávidí. Den třetí: Ronnie s Willem spolu z neznámého důvodu chodí. Stále den třetí: Ronnie se s Willem rozchází. Stále den třetí: Ronnie Willovi odpouští. Den čtvrtý: Ronnie a Will rovná se velká světová láska. Den pátý: Ronnie se z Willem opět rozchází. Stále den pátý: I LOVE YOU. Den šestý: rozchod. Den sedmý: Happy end. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Film je to znesiteľný. Keďže však ide o sparksovku, určité veci už očakávate. Fajn je, že film drží teenagerskú romantickú linku v znesiteľných mantineloch a príbeh obsahuje zaujímavé motívy na pozadí. Herecké výkony sú fajn. Film neprináša nejaké silné emócie a len mierne vytŕča z priemeru, ale nepozerá sa naňho zle. Ak vám stačila romantika reznutá vážnejšími témami v štýle MILÝ JOHN alebo NAJDLHŠIA JAZDA, mali by ste sa baviť aj teraz. Ak chcete opäť niečo ako ZÁPSNÍK JEDNEJ LÁSKY, skúste radšej ČO S LÁSKOU... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Mnoho záběrů, zejména těch nočních, bylo točeno s dablerkou hlavní představitelky. Kvůli její nezletilosti byla totiž její pracovní doba značně omezena. (fraktal)
  • Miley Cyrus spolupracovala s dialektickým trénerom, aby stratila južanský prízvuk. Naučila sa hrať aj na klasickom klavíri. (Pat.Ko)
  • Miley Cyrus si meno svojej postavy Ronnie vybrala na počesť svojho starého otca Rona Cyrusa, ktorý zomrel v roku 2006. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama