Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (220)

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučila moje kamarádka....Prej její nejoblíbenější..:)) No každopádně jsem moc rád, že jsem si ho mohl pustit a díky Nikol_. Moc pěkně natočený film, celý film to bylo jasné 4 **** a jen jsem doufal, že to vydrží do konce, protože tyhle filmy jsou z většiny moc dobré, jen konec je vždycky problém....Dávám 4 **** za celý film, Miley Curys ( která, jak jsem si všiml většině uživatelům moc lelichotí, ale já ji zde viděl poprvé a moc pěkné a pak i pro Grega Kinneara, kterého mám opravdu moc rád...:)) 75%. Po prvním shlédnutí jsem hodnotil 5 *****, ale po druhém to byl jen tak tak průměr.....proto snižuji z 5 ***** na 4 ****. No a po neuplném třetím shlédnutí snižuji na 3 *** a naprosto mi uniká, jak jsem mohl hodnotit olným počtej..... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekný koniec a úctyhodný výkon otca hlavnej hrdinky... tak a to by sme mali, to je všetko pozitívne na danom filme. Hneď na začiatku keď som videl, že ide o drámu a že tam hrá Miley Cyrus tak mi tam dačo nesedelo. Ako chce hviezda Disey Chanell a navyše idol všetkých adolescentných pubertálnych zdegenerovaných detičiek s vekovým rozmedzím od 7-13 rokov hrať v dramatickom filme? No nijako a bolo to aj vidieť, dementné ksychty aké hádzala a celkovo jej herectvo je na bode mrazu teda aspoň v mojich očiach. Možno som iba skeptický pretože je mi maximálne nesympatická ale dobre. Príbeh mi do polovice filmu pripadal ako teenege draeam kedy sa mladé dospievajúce dievča stotožňuje s novým prostredím ... a koniec zas ako srdcervúca dráma. Neviem teda presne pre akú skupinu ľudí bol tento film natočený ale to už necháme na producentovi za mňa bohužiaľ iba 33%. ()

Reklama

MiaMoonlight 

všechny recenze uživatele

Jak nemám ráda Miley Cyrus, tak tenhle film si mě naprosto získal i přes její podivnou tvářičku a odporné xichty. Kupodivu nejen teen komedie o zamilovaném létě, ale má to opravdu silný, ač předvídatelný příběh. Nekonec to nebyla ztráta času, jak sem si myslela, díky za to, on toho tu jsou jiné propadáky. Opravdu nechápu, co na tom kdo vidí za odpad... ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

No téda ! To bylo něco pro mě... romantika a drama pospolu, nejlepší kombinace... Za prvé mám ráda Miley Cyrus, ne díky Hannah Montanně, ale protože má hezké písničky a je mi sympatická. Tady to nebylo výjimkou, hrála velice přirozeně a to se mi líbilo... film měl krásné momenty, hezký příběh, nenudil, svižně plynul, Greg Kinnear skvělý, ostatní role jako malý chlapec nebo Will přidávaly na atmosféře a ta se tu dala krájet. Krásné, příjemné, přirozené, reálné, milé, kouzelné, dojemné, lehké.. Ač je to hrozná situace a nechtěla bych se v ní vyskytnout, protože vím, že bych neměla tu sílu to zvládnout, ale bylo to zfilmováno a podáno tak, že to ve mě něco zanechalo a to si myslím, je asi to nejlepší, co může film udělat. Musela jsem se poslední minuty držet, i když slza zkápla... Ano, je to doják, ano, je to romanťák, ale také je to život a film tohoto typu se mnou vždy zacloumá. Jelikož už mi dochází pozitivní slova a pořád mám sevřený hrudník, slova stačila. ()

Susinnon odpad!

všechny recenze uživatele

nieeeee! Nikdy sa nespamätám! Miley sa vie tak neskutočne odporne tváriť, že by mi znechutila aj ten najdokonalejší film. To už fakt nikto nevymyslí nič lepšie, ako strávenie leta niekde v prdeli alebo pri mori alebo pri koňoch alebo podobne, tam nájdenie lásky, s ktorou sa najprv neznášame, ale potom ju milujeme, potom príde pár problémikov, potom jeden "väčší", cez ktorý sa nedá len tak ľahko preniesť, a tak musí zasiahnuť múdrejší a životom skúsenejší človek? Tragédiu striedajú slzy a hádky, a nakoniec... no čo nakoniec... Miley sa tvári zas nechutne odporne... Nečudujem sa, že mi pani doktorka predlžila marodku... ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Búrky, tropické búrky a medúzy boli iba niektorými z prírodných problémov, s ktorými sa musela produkcia pri natáčaní potýkať. (Pat.Ko)
  • Liam Hemsworth mal obavy, že ako hráč plážového volejbalu nepresvedčí, pretože tomuto športu sa nikdy nevenoval. (Pat.Ko)
  • Je to vůbec poprvé, co se spisovatel Nicholas Sparks rozhodl podílet na tvorbě scénáře filmové adaptace svého románu. (Karlos80)

Reklama

Reklama