Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tééda, Kristen Bell mě coby tichá ségra plná mindráků z dětství moc neuchvátila. Podle mě se ve své roli neměla šanci ani nedochnout a tak to na ní šlo vidět...snad je to jen můj pocit.Odette Yustman byla naopak naprosto okouzlující. Těžce mi připomínala Megan Fox..navíc působila mnohem líp a krásněji než Megan. Co mi ale nesedlo vůbec byla trapná "pletka" mezi matkou a tetou - poněkud zbytečné a nepodařené. Jinak doporučuji pro chvíle nudy..je to lepší než koukat do zdi:-) něco málo přes 2,5* ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Na každé střední škole je někdo kdo terorizuje a někdo kdo je terorizován. Když se takhle sejdou tři generace, mohla by to být sranda. Ale opravdu jen mohla. Připadalo mi, že na tenhle typ filmu je tam až zoufale málo "vtipných" situací, i když možná jsem těhle filmů už nakoukala příliš mnoho, že už mi to příjde jako normální scéna, možné to je. Nedá se říct, že by se mi to nelíbilo, bylo to něco u čeho jsem se odreagovala, takže vlastně přesně to co jsem hledala. Ale tak něják jsem na druhou stranu očekávala možná něco lepšího. Ale tak je to takový průměr. 3* Scéna z tanečního střediska byla úžasná a ta babička do toho mě málem zabila. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie s velmi dobrým nápadem a kvalitními herci, ale ve výsledku ovšem dost ztrácí a všechno důležité shlédnete ve traileru. Film má několik vtipných scén a párkrát vás donutí se usmát či dokonce zasmát. A to je tak vše. Celkem klasická rodinná komedie s desítkami postav a nepříliš povedeným scénářem a taky dost častými, hluchými scénami, u kterých nechápete, co tím režisér myslel. Za filmem stojí nepříliš proslulý Andy Fickman. Za to jsou tam obsazené hvězdy hollywoodu a ty se snaží až do morku kostí. A to se jim daří. Je to škoda myslím, že se z toho dalo vytáhnout více. :( ( 35 procent ) ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento typ předsvatební komedie. Tedy, když jsme ve filmu svědky těch pár dní, které samotné svatbě předcházejí. Ale také se může jednat o nějakou velkou rodinnou oslavu. Těch pár dní, kdy se sjíždí rodina, seznamuje se s členy budoucí rodiny, řeší se vztahy. Vše v komediálně laděném hávu. Příkladem jsou filmy "Nesvatbovi", "Dokonalá partie", "Hádej kdo?", "Fotr je lotr" a mnoho jiných. Tyto filmy jsou pro mne klidným proplutím, při kterém se srdečně zasměji. A navíc svatba je příjemnou životní epizodou, která ale v těchto filmech jako příjemná vypadá jen na první pohled. V těchto typech komedií vznikají pohodově komické situace, protože nejen každá rodina je jiná, ale i každý člověk je tak trochu jiný. Tento film nám nabídl znovusetkání dvou bývalých spolužaček ze střední školy, kdy jedna byla školní hvězdou a druhá typickým outsiderem. Jenže teď si ta jedna má brát bratra té druhé. A ta to samozřejmě nechce nechat jen tak. Když navíc zjistíme, že matky obou těchto mladých žen bývaly také spolužačky ze střední a když je navíc hrají taková esa jako Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver, nebude o zábavu nouze. Jaký by tento typ filmu měl být, když ne jednoduchý? Je ale příjemná a někde více, někde méně úsměvný. Mně to ale na tři hvězdy stačilo, strávil jsem s manželkou a dcerami příjemnou hodinu a půl. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný scénář vytahuje výše fantastické obsazení. Protože mám velkou slabost pro Kristen a Jamie a Sigourney s Odette nejsou o moc slabší hodnotím poněkud výš. Humor je hodně fajn, herečky natáčení asi i bavilo a působí vše nenuceně a uvolněně. Povedená komedie s méně používanou zápletkou co potěší. Docela příjemná spolupráce Fickamana s Kristen Bell, bohužel méně objevná a svěží než Reefer Madness. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)

Reklama

Reklama