Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Steve-O je jedním z hlavních herců skupiny Jackass a profesionální kaskadér. Díky jeho vylomeninám ho zná celý svět. Dokument Demise and Rise ovšem popisuje jeho druhou stránku, tu kde se z něj stává jedinec závislý na drogách a alkoholu. Steve-O prošel vězením, drogovou i psychiatrickou léčebnou. Dokument zachycuje výpovědi jeho rodiny a blízkých přátel, kdy byla jeho situace mnohdy nezvladatelná. (Cliff Booth)

(více)

Recenze (5)

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

zajímavý. velice zajímavý. věděl jsem, že celá ta banda jsou feťáci a alkáči, ale netušil sem, že steve - o byl až tak mocně v prdeli. poznatky: rajskej plyn is a hell of drug (!!!) a optimistické vyznění velké! aneb když se z toho dostal von, tak už může každej .) ovšem soudě dle osobních zkušeností, pravděpodobně ne v čr ani na slovensku. nelíbilo se mi znevažování rapové subkultury. To, že člověk začne rapovat, z něj přece nemůže dělat automatickou trosku. ale je fakt že to třeba bylo myšleno jinak a bez titulků jsem toho bohužel příliš nepochytil. dokument na ytb zde: https://www.youtube.com/watch?v=HJ6b5PO-NvY ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Náhled do života legendy Jackassu, poukazující na krutou realitu jeho na první pohled perfektního života hvězdy a řešící příčiny a následky jeho relativně dlouhodobé drogové závislosti. Nutnost pro všechny fanoušky Jackass a Wildboyz. ()

Pesosek 

všechny recenze uživatele

Povedený dokument o životním osud Steve-O, hovádka z Jackassu. Z šíleného komika a kaskadéra se stává troska závislá na drogách, až se dostává na samé dno. Doplněno o spousty scének s jeho parádními čísly, výpovědi přátel z Jackassu, rodiny. ()

Reklama

Reklama