Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (380)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Konečně jsme se dostala k tomu, abych se podívala i na film. A nečekaně mě Kůň, Kovboj, Indián a další nezklamali. Ovšem musím uznat, že seriál se mi líbil více. Ten děj víc plynul, fórky přišly člověku neplánované. U filmu se to už moc táhlo, ale to neznamená, že by se mi nelíbil a nudil mě, jen že seriál je takový svěžejší. Jde vidět, že pokrok se projevil i tady, už tu máme počítač a internet:) ()

depony 

všechny recenze uživatele

Pardon, ale k tomuhle lze říct jenom jediné ... megahustá blbost, která má naprosto brutální humor ve všech podobách. Nejlepší kámoši Kovboj, Indián a Kůň - který má neskutečný hygienický návyky ... :)) tohle vám prostě zůstane v hlavě ... a že to vypadá, jako kdyby to vymyslelo vaše 3leté dítě? No a? Jestli má takový smysl pro humor, máte se na co těšit!:) ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Sice o něco slabší a o trochu méně vyšinutě překvapující pro ty, co už měli tu čest s původním seriálem, ale přesto studnice absurdně plastově pošahaného francouzského humoru. Brilantní skloubení jednoduchosti s úchylností. Bon apetit! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Chce to pěknou dávku odvahy postavit celý film jen na nemotorně rozpohybovaných postavičkách. ale jak je vidět, i tak se dá zajistit královská zábava. V těch 65 minutách je napěchováno tolik nenucených a šílených nápadů, že jsem si několikrát vzpomněl i na svoje rané dětství, kdy jsem si takhle nějak hrával s nehybnými indiány a kovboji. Příběh sice nemá hlavu ani patu, ale je tak svižný a správně bláznivý, že si mě po deseti minutách získal a další hodinu mě pobavil tak příjemně, jako bych opět omládl a hrál si já sám. A odteď chci mít za domácího mazlíčka koně! ()

easaque 

všechny recenze uživatele

budu muset snížit tohle šíleně vysoké hodnocení, protože jsem tomu animáku vůbec nerozumněl. Teměř jsem se za celou dobu nezasmál a kulil jen oči. Absurdní humor mám moc rád, ale tuhle spatlaninu opravdu teda ne. Hvězdičku si zaslouží za animaci a nápad, ale ten scenář je opravdu šílený a nesmyslný, ale je vidět že k úspěchu to stačí ;-( ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film bol premietnutý v oficiálnom nesúťažnom výbere filmového festivalu v Cannes 2009 a ako úvodný film Medzinárodného festivalu animovaných filmov v Annecy 2009. (maryam)
  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)
  • Snímek vyhrál cenu diváků na Fantastic Festu 2009 v texaském Austinu. (Terva)

Reklama

Reklama