Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Špeciálny diel populárneho seriálu Robot Chicken, v ktorom sú parodované rôzne scény z kultovej série Star Wars. (Pugo)

Recenze (67)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jména i podoby celebrit jsou použity pro potřeby parodie. ....ne tak dávno v Galaxii, ne tak daleko od......... Myslel jsem, že můj nejtemnější Sith dokáže uhlídat pitomou díru dva metry čtverečný!!!!!!!!! Samá hláška, supr parodie, trochu ironie, trochu krve - já se bavil. CITÁT - óóóó Bože můj, to je George Lucas!!!!!!....... A Impérium nakonec porazí Ewoci......-konec. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nerad tu kazím hodnocení tohoto dílka, ale dám pouze za 3*. A to hned z několika důvodů. Robot Chicken miluji, ovšem ve Star Wars univerzu jsem jen "letmým návštěvníkem," a proto jsem si oba díly Star Wars nechal až po všech regulérních dílech. A věděl jsem proč. Celý seriál se vyznačuje tím, že k jeho sledování musíte mít výbornou znalost parodovaného materiálu a tu já tu jednoduše neměl. A u Star Wars skečů PERFEKTNÍ znalost platí dvojnásob. Pro SW fans ovšem povinnost... ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Parodický, satirický, loutkový, komediální seriál Robot Chicken si nebere servítky. Díky tomu je originální a milují ho příznivci i odpůrci toho či onoho popkulturního fenoménu. Star Wars je věčné téma a Seth Green se do nich poprvé, ale určitě ne naposled, pouští s vášní oddaného fanouška i s dobře nabroušeným ostrovtipem. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Paráda kua... :) Jako fanoušek Star Wars dávám pět hvězdiček. Sice tam bylo pár momentů, který nebyly tak úplně vtipný (ani suše vtipný, ani buransky vtipný), ale smál sem se a nadchlo mě to. Se serii Robot Chicken sem neměl až doteď nic společnýho. Takže tahám od první sérky. Sice to nebude mít nic společnýho s tímhle SW specialem, ale i tak :) ()

Burdock 

všechny recenze uživatele

Seriál Robot Chicken jsem nikdy neviděl a naskočil jsem rovnou do tohoto jeho special dílu. Star Wars mám vemi rád a tahle parodie mě dostala do kolen. K mnoha skečům je třeba vidět originální Star Wars vícekrát, ale i člověk, který Star Wars viděl jen jednou, si přijde na své. Nářez od začátku do konce a s každým dalším dílem ještě lepší. Robot Chicken: Star Wars Episode III je pak úplně dokonalé :) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama