Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdiny ztřeštěné komedie Jestli se rozzlobíme, budeme zlí režiséra Marcella Fondata jsou dva automobiloví závodníci a věční rivalové Kid a Ben. Přestože dříve by je nikdo neudržel v jedné místnosti, teď se od sebe oba odmítají hnout. Alespoň dokud nevyřeší, komu bude patřit závoďák Buggy – výhra z jejich posledního závodu. A právě zbrusu nové vozítko zapříčiní, že se nesourodá dvojice dostane do křížku s gangsterskou bandou, jejíž šéf, podněcovaný psychopatickým doktorem, chce sobě a celému světu dokázat svou moc. V příběhu plném bláznivých situací, honiček a bitek se hlavních rolí chopilo oblíbené komediální duo Terence Hill a Bud Spencer. (Česká televize)

(více)

Recenze (512)

sud 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhezčích komedií Buda Spencera a Terence Hilla. Bitek i humoru je dost, podbarvené chytlavou písničkou tehdejšího Italského popu. Ze všech humorných scén u mě vítězí sborový zpěv. Tohle byla asi první Spencer-Hillovka, kterou jsem v dětství viděl. Nedávno jsem oprášil starou videokazetu, podíval se i na jeho opakování v televizi a bavil jsem se pořád jako malej. Oddechová zábava, která nestárne. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Nějak už na mě nefunguje regrese do nižšího vývojového stádia. Dokážu si rozumově připomenout pocit, když jsem ve dvanácti letech v přeplněném kině šílel smíchy u Spencera na motorce a moje srdce bušilo v rytmu jásavého hudebního podkresu. A dnes - nic, nic, nic. Obdivuji Hillovu pohybovou průpravu, která je fantastická, ale raději teď shlédnu klasický balet, protože tam nemáte ten přitroublý děj a dialogy, jen sledujete jak která baletka zvládne tu a tu figuru. Potřebovalo by to duševní návrat do páté třídy a toho už nejsem schopen. ()

Reklama

paascha 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo 12 a viděl jsem to v černobílé televizi Salermo, byl jsem, stejně jako ostatní spolužáci, naprosto okouzlen. Ty rány, ta buggyna. Zvuky džž a duff, napodobující rány pěstí v TV byly nezbytnou součástí slovníků všech. nedávno jsem to viděl a za sebe jsem rád, že toto období prošlo a skončilo s první polucí ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No co chcete slyšet? Tohle je klasickej film na dny, kdy člověku chybí mozeg a potřebuje jenom bezduše koukat na bitky. Někdy to přijde vhod a někdy ne. Proto to je totální průměr. Mimochodem ten drsnej nájemnej střelec mi ksichtem nějakým bizarním způsobem připomíná Petra Fejka. "A když neotevřu, tak co uděláte? Budete snad zlí?" "My už jsme zlí." ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tohle byla úplně první komedie Budem Spencerem a Terence Hillem, co jsem viděl, a asi pro mě zůstane tou nejlepší od této bitkařské dvojice. Nejsem nijak velkým přívržencem tohoto typu humoru, ale v dobách socialistického Československa hold patřily jejich filmy k tomu nejlepšímu a nejzábavnějšímu, co se v TV a v kinech vůbec objevovalo, takže ty 4 hvězdičky jsou spíše ze sentimentu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (34)

  • Během poslední bojové scény se množství balónků na podlaze zvýší z výšky kotníků na výšku hrudníku. (Rattus Rattus)
  • Ve scéně, kdy Ben (Bud Spencer) posílá v lunaparku po dráze raketku, jsou ve scénách, kdy raketka jede ve spodní části, vidět u podvozku elektrické výboje, což vypovídá o tom, že se ve skutečnosti jedná o upravenou autodráhu. (Rubicon)
  • V závěrečné bitce utrpěl Terence Hill tržné zranění, které mu museli šít na pohotovosti. (sator)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama