Reklama

Reklama

Django se vrací

  • Česko Django znovu útočí (více)
všechny plakáty
Trailer

Legendární hrdina Django, kterého všichni považují za mrtvého, žije pod jménem bratr Ignatius v klášteře Santo Domingo. Sám sobě přísahal, že již nikdy nevezme zbraň do ruky. Jednoho dne ho ale vyhledá krásná černě oděná žena, která jej úpěnlivě žádá, aby se postaral o její dceru, až ona zemře. Django zjistí, že žena kdysi bývala jeho milenkou. Navíc se dozví, že dívka, o kterou se má postarat, je jeho dcerou. O několik dní později Django opouští klášter, aby obě vyhledal. Jenže žena mezitím zemře a její dceru unese na svou loď obchodník s otroky a děvčaty Orlowski, jemuž nikdo neřekne jinak než Ďábel. Django se pokusí na loď dostat, ale je zajat otrokářovými muži a jako otrok dopraven do dolu na stříbro. Zde se setkává se Skotem Gunnem, sběratelem hmyzu, jenž pro Orlowského kdysi chytal vzácné motýly. Ten Djangovi vypráví o všech krutostech a zločinech, které Orlowsky napáchal. Když bývalý pistolník zjistí, co všechno má Orlowski na svědomí, poruší přísahu a naposledy vezme do ruky zbraň, aby osvobodil nejen otroky, ale i dceru a ostatní dívky, jež Ďábel drží ve svém nevěstinci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Poněkud vyčpělé pokračování výborného originálu, které přišlo zcela zbytečně po 20ti letech. Pokud to ale člověk nebere vážně a nečeká nějaké to umění, svůj účel tenhle film plní. Zábavné je hlavně super akční finále, ve kterém Rambo-Django ukáže všem padouchům, žač je toho kulomet. Jinak kdo se chce výborně pobavit, následující spolupráce Nera s režisérem Rossatim nese název Top Line a jde o velmi zábavné akční sci-fi béčko. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Koupila jsem si to jenom kvůli hudbě ENNIA MORRICONE. Děj filmu sice nebyl špatný, ale jako "Tenkrát na západě" ta muzika nebyla. Lhala bych, kdybych nepřiznala, že mě lákal též FRANCO NERO. Zřejmě tyto hvězdy potřebují vynikajícího režiséra, aby ze sebe něco smysluplného dostaly. Ale nuda to nebyla. Nic převratného, ale bavila jsem se. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rozjímání v klášteře nemá dlouhého trvání a legendární Django se opět vydává na krvavou rambovskou cestu zjednání spravedlnosti. Zběsile máchá svým (asi odlehčeným) kulometem a po desítkách kosí nabíhající bandity, zatímco jejich koně či za nimi se motající kompars zotročovaných rolníků k úhoně nedojdou. Franco Nero ovšem oplývá charismatem na rozdávání a nadutému záporákovi také přejete ten nejhorší konec, což toto prostinké a ledabyle natočené béčko činí jakž takž koukatelným. Těch 50% zde odpovídá. ()

MrCreosote 

všechny recenze uživatele

On už původní Django nebyl žádným veledílem, prostě průměrný spaghetti western se solidním Francem Nerem kosícím nepřátele po desítkách a tahajícím za sebou rakev s kulometem. Nedala se mu ale upřít určitá atmosféra a zajímavý děj. Ničeho takového se zde ovšem nedočkáte. Kulometem se zde sice opět střílí ostošest a hlavní záporák si říká Ďábel (ha, ha), ale je to tak nudné a nezajímavé, že jsem už po dvaceti minutách měl chuť to vypnout a věnovat se nějaké bohulibější činnosti (například psaní tohoto komentáře). Ale abych to shrnul: nekoukejte na to, je to ztráta času. P.S. Doufám, že si herci to natáčení v krásné přírodě užili, když už nic jiného. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V prvním filmu za sebou Django vláčel rakev, tady jezdí funebráckým vozem. V prvním filmu měl kolt, tady má upilovanou brokovnici. V prvním filmu padouchy tloukl a střílel, tady je střílí, střílí, střílí, tluče, rdousí, stíná jim hlavy kosou, nabodává je na svícen, hází po nich sekery, vyhazuje je do povětří dynamitem, který je přinutí držet v zubech... No, blábol. Dnes by v takovém filmu nejspíš hrál hlavní roli Danny Trejo. Pak by měl člověk možná pocit, že se to nebere tak smrtelně vážně. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama