Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Sorry..herecké výkony sa dali ...asi sme videli rozne filmy. Atmosféra...tam nejaká bola? Koniec dobrý...pre teba je podstatné, aby bol koniec v thrilleri/horori (i ked horor to nebol) dobrý?..Aký to má vplyv na kvalitu filmu?

frajerka

frajerka (hodnocení, recenze)

majo25: Herecké výkony sa dali.Atmosféra tiež.A ten koniec bol dobrí.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Prakticky ani není čo hodnotit. A fakt, ž film ma málý rozpočet, neospravedlnuje jeho kvalitu. Za viac penazí by bol asi tak lepší filter filmu, väščie gore efekty, starší herci, a to je tak všetko. Kvalita filmu by ostala úbohá. Moje hodnotenie: 20%

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

No ono když něco nemá rozpočet několik milionu tak to automaticky hazej lidi do odpadu.

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

A já si myslím,že tento horor by neměl mít tak nízké hodnocení.Vždyť se zamyslete,kdo v poslední době natočil jinej horor,než typu:Parta lidí si vyjede na venkov,nebo někam jinam a masovej vrah je pozabijí.Já neříkám,že tyhle horory mě nebaví,to baví,ale nechápu,proč horor vyjímečný svojí originalitou,jako je právě tento,má tak nízké hodnocení.Podle mě se tenhle příběh jěště nikde neocitl.Ale je to o názoru,já dávám 5 hvězdiček.Někdo se může chytat za hlavu,ale originalitu cením cenou nejvyšší.

Goodfella

Goodfella (hodnocení, recenze)

totálna blbosť mal som čo robiť aby som sa prinútil to dopozerať do konca,ešte by som chcel vedieť kde sú tie zábery nevhodné do 18 rokov,lebo ja som tam nič také nevidel

Reklama

Reklama