Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

rainman93 odpad!

všechny recenze uživatele

"Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi." Tato věta distributora je patrně nejděsivější na celém snímku. Jedná se pravděpodobně o rádoby chytrý kalkul jak za málo peněz dostat hodně peněz, bohužel to má fatální dopad na samotnou otázku smyslu existence diváka. Odpovědí rozhodně není, aby se díval na něco takového. Žánrově film naprosto nefunguje, snaha vyvolat strach ztroskotává na příšerných hereckých výkonech a neschopnosti režiséra vybudovat alespoň špetku napětí. Horor se tento film dá nazývat pouze ve smyslu utrpení přežít ho až do konce a udržet v sobě naději, že snad alespoň závěr bude strašidelný => nebude. ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový horůrek o obchodování s lidmi. Podaří se uneseným přátelům dostat se ze spárů starého, ale dosti vitálního překupníka bílého masa a jeho úchylného a vypatlaného pomocníka ...? Tak jsem po dlouhé době mrknul na horor, který je pro většinu diváků odpadem. Musím říct, že kdybych nepřečetl upoutávku od cz distributora, tak by mě ani nenapadlo si to pustit. Takže všechna čest za dobrou reklamku. Určitě to není brutálnější a šokující víc než SAW, ale dá se. Opravdu jsem viděl a nedokoukal větší chujoviny. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Život zvířat je pohodové céčko, které sice ze začátku nudí ale postupem času se do něj zažerete. Ale takovýhle druh filmu je určen k záhubě, přece je tu Saw (nevím proč každej tenhle film s tím rovná). A nemá to dobré efekty!!! takže se film automaticky háže do odpadu! No já se narozdíl od těch "profíků" tady poměrně bavil. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tváří se to drsně, cover je skoro na cenzůru, ale tak drsné to není. A v dnešním měřítku násilí ve filmech bych to klidně přirovnal k Ctihodnému občanovi. Dokonce když má být ve snímku zavražděna nezletilá dívka, je divákovi předložen jen výstřel za stodolou. To by ani hororo chtiví Amíci asi nezkousli... Je to stále dokola ten samý příběh. Tady alespoň víme na co Wayne lidi chytá a co s nimi dělá. U jiných thrillerů a hororů divák často neví kdo vraždí a často ani proč. Béčko jako vyšité, ale odpad je příliš tvrdý verdikt. Tvůrci vykradli lecos, ale souhlasím s J*A*S*M, že to měli alespoň naštudované z jiných snímků... Jeden kotouč do rozbrusky. * ()

Pharlap odpad!

všechny recenze uživatele

Šílenej shit. už ten trapný úvod a neskutečně trapná hudba, vás uvedou "do problému".. a to že máte co dočinění s filmem mininálně kategorie Bé až Cé.. ani jsem to nedokoukal.. po 35ti min. to šlo do šuplíku.. nekoukatelná záležitost.. nikoli brutalitou a vším co vychvalují.. ale komentáři, dialogy.. tím jak herci "nehrajou..".. :-( ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama