Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Prý ještě brutálnější než SAW...už tahle věta mě měla varovat. Neuvěřitelná nuda, kde jeden muž, co si lidi plete s koníkama a jako malej určitě kreslil kentaury vyrostl v pořádného zmetka co se neštítí lidi krvavě, brutálně a nepředstavitelně ultradrsně zastřelit pistolí. Jo to je ta brutalita. Pif paf a máme o jednoho kentau...teda člověka méně. Aby stíhal svůj job novodobého otrokáře tak se mu o "zboží" stará brutální přisluhovač Edgar. Edgar je velký. Edgar je silný. Edgar je tupý...a nejsmutnější na tom je, že je jedinou postavou kterou jsem chtěl zlikvidovat až asi po pěti minutách zbytek jsem chtěl zrušit hned. Totální nuda, pitomé dialogy, herecké umění někde mezi školní besídkou a Hamletem po lahvi vodky a deseti pivech kdy "herec" dokáže už jen mumlat - Být či nebýt...Nebýt a tohle radši znova nevidět. ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně špatný...žádný krvavý orgie, žádná atmosféra,žádnej příběh, jen utahaná nuda...Jako většina hororů v poslední době tradičně inpirováno skutečným událostmi...No a kecy, že je to brutálnější než Saw jsou jen zbožné přání vydavatele, kterej ten film asi ani neviděl. Pro mě veliké zklamání....35% ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Pokud je to opravdu podle skutečné události, tak dost dobrý. Brutalnější než Saw to nebylo jak se píše na obalu dvd, téměř tam nebylo nic vidět, ale film nezklamal svou atmosférou, být to profesiálně natočené tak za 5*. Téma je velice dobré. Na dvd dost hnusný obraz, což mě dost rušilo a špatný zvuk, zážitek mohl být o hvězdičku lepší. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Warning: Film obsahuje brutální scény. Nepřístupné do 18 let. Toť úvodní popisek k filmu. Já bych ho poupravil. Warning: Film obsahuje rádoby "drastické" scény, trapné dialogy, nudný - běžný děj, debilní herce a žádnou - mrazící atmosféru. Konec je stupidní, očekávaný. Průběh filmu nezáživný. Na poli hororu toto patří mezi spodinu, jen na zabití času. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50,000║ Amatérske prevedenie sa nezaprie, doslova podomácky natočení film, čo sa snaží isť v brutálnych šľapajach horrorov ako SAW, Texaský masaker,... hlavne že to je inšpirované skutočnými udalosťami ale to by tie obete boli strašne naivné ak by ich počínanie bolo také aké vykresľuje film, pre mňa maximálne zbytočný film. /5%/ ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama