Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Lahůdkový béčkový exploitation který svým provedením (obrazová i zvuková kvalita) působí jak starý poctivý násilnický flák z přelomu 70. a 80. let. Těžko říci, jestli to bylo záměrem tvůrců, ale výsledek je každopádně pošušňání pro milovníky subžánru. Pro žánr typický příběh, dáli se děj tak nazvat, disponuje kromě mučení, křiku, spoře zakrytých, krví potřísněných dívčích těl a ucházejících gore scén také povedeným dějovým zvratem. Místy bohužel kamera zbytečně uhýbá, takže se proklamovaná brutalita koná jen zčásti...ale i tak stojí za to. Hlavní trýznitel i jeho poskok jsou patřičně odporní a slizcí, psychický a fyzický teror s vhodným hudebním doprovodem působí sakra realisticky. Pasování a krocení lidského jedince na úrovni koně disponuje také jistou dávkou originality. Závěrečná krvavá lázeň je prošpikována napětím a samotné finále uzemní diváka dvojnásobně. Jsem spokojen, dokonce na plný počet. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu se nedá moc dobře definovat. Občas se skutečně povedlo několik scén, které měli co dočinění s mučením, nebo psychologickým terorem jenže díky amatérismu herců z toho nedokázali moc vytřískat. Začátek filmu se mi ještě celkem líbil jenže postupem času se kromě sprchování dvou nahých holek vůbec nic nedělo. Pouze nadávky a trapné kecy. Až teprve ke konci filmařům konečně došlo, že má jít o horor a tak nám přichystali ,,krvavou‘‘ patnáctiminutovku. Bohužel to je pro mne dost málo. Navíc bylo na první pohled vidět, že si štáb moc nevěří a zřejmě díky malému rozpočtu nedokázali do filmu zapojit pořádné triky. Většina scén končila střihem a následným pohledem na již mrtvou oběť. Samotní herci předváděli výkony na hranici amatérismu a ani jeden z nich mi nebyl vůbec sympatický. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Troufalost a drzost českého distributora označit tento film za "Ještě brutálnější nž horor Saw" je opravdu bezbřehá a do nebe volající. Inspirováno skutečnými událostmí? Vezmeme-li za ony skutečné události fakt, že existuje obchod s bílým masem, pak inu proč ne.... Ono obecně jak obal tak i oficiální text distributora slibují mnohem více, než nakonec divák a divačka dostanou, ale reklamní PR marketing už je prostě takový. Je to jednoduché, zápletka všední, herecké výkony jakž takž, pointa suchá, obraz a jeho barevné ladění místy hrozné, navíc mé DVD má nějakou šílenou velikost obrazu.... Přesto ten film měl něco, co mě na něm zaujalo, co mě nenutilo ho vypnout, ale naopak mě to v naprostém klidu nechalo ho dokoukat. Občas z toho vykouklo něco alespoň trochu zajímavého, závěrečná patnáctiminutovka nejen že překvapila, ale i docela ušla. Patrně teda to "něco" je jen jakási čistá náhoda, kterou tvůrci ani nepostřehli, nebo ji nedokázali nějak uchopit a něco z ní vykřesat, ale je to tam. On to není zase úplně špatný film. Možná na něj musíte mít náladu, nebo ho musíte chytit ve správném rozpoložení. Pustím si to někdy znovu? Možná až se mí zase náhodně dostane do ruky snad i ano.... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiálny text distribútora je jedno veľké klamstvo! Je nehorázne, túto príšernú amatérčinu k Saw vôbec prirovnať a prázdne kecy o inšpirácii skutočnými udalosťami sú skôr na smiech. Možno keby bol film zavesený na nejakom serveri s videami zadarmo, tak mu láskavo svoj čas venujem, takto mám pocit, že aj 1.5€ v edícii lacné dvd je veľa. ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Je načase zlikvidovat zvyk "jsem-li nemocná, koukám na píčoviny, protože se nemohu dobře soustředit a nechci si tak zkazit kvalitní film". Nudný tupý shit plný nesympatických vypatlaných kreténů, kteří si zasloužili mnohem horší a bolestivější smrti, než jim naordinoval neschopný režisér a scénárista v jedné osobě. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama