Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

Mírouš odpad!

všechny recenze uživatele

Nenechte se mýlit, to není film podobný SAWu, ale je to film o koních. Hrajou tam ale místo nich lidi, a i lidi to točili (aspoň tuším). Dle mýho názoru, kdyby se role obrátily, dopadlo by to asi stokrát líp. Myslím, že i schopnej kůň, třeba Šemík, by to natočil bravurně, levou zadní...To byl teda kus shitu !!! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ještě brutálnější než horor Saw... A co jako, že je to napsané na obalu??? To jste tomu snad někdo uvěřil??? A co taky mají na ten obal napsat??? Že je to podpůměrná sračka, kterých se teď natáčí tisíce??? Chtělo by to někdy trochu přemýšlet, zvášť když film vydává DVD Edice... Jo a ještě jednu věc si neodpustím, Saw NENÍ horor... ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

......brutalita...to je asi jediná vec, ktorá tento snímok zdvíha hore ......a aj na tú si musíte riadnu chvíľku počkať.....Inak...od prvých sekund je zjavné že ide len o B-čkový film s nie moc podareným strihom a kamerou ...a samotný herci?....zväčša tiež charakteru B-čkového..ak nie hneď C-čkového........a ešte jedno plus má Život zvierat....a to záver....konečne žiadne klišé....konečne koniec ktorý stojí zato!!! ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Je načase zlikvidovat zvyk "jsem-li nemocná, koukám na píčoviny, protože se nemohu dobře soustředit a nechci si tak zkazit kvalitní film". Nudný tupý shit plný nesympatických vypatlaných kreténů, kteří si zasloužili mnohem horší a bolestivější smrti, než jim naordinoval neschopný režisér a scénárista v jedné osobě. ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiálny text distribútora je jedno veľké klamstvo! Je nehorázne, túto príšernú amatérčinu k Saw vôbec prirovnať a prázdne kecy o inšpirácii skutočnými udalosťami sú skôr na smiech. Možno keby bol film zavesený na nejakom serveri s videami zadarmo, tak mu láskavo svoj čas venujem, takto mám pocit, že aj 1.5€ v edícii lacné dvd je veľa. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama