Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Arya trénuje. Jorah s Tyrionem narazí na otrokáře. Trystane a Myrcella plánují svou budoucnost. Jaime a Bronn dorazí do cíle. Píseční hadi zaútočí. (HBO Europe)

Recenze (15)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jój, škoda, že tak rýchlo skončil príbeh Jaimeho a Bronna. Neznášam na tomto seriáli to (a to by mi vadilo asi aj v knihe(, že parádne rozohraný dej so slušnými postavami sa rýchlo bez vyvrcholenia skončí. Buď zajatím alebo smrťou. No a čo sa týka svadby Severu.. Niekto by si zaslúžil už konečne zomrieť... Ramsey, najnenávidenejšia postava hneď po Jofreym. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět téměř o ničem. Příliš dlouhá příprava a kecání. Sled událostí, které budou následovat v posledních dílech je jasný. Škoda, že se prostřední částí série musíme v podstatě pronudit a procupitat přes spoustu nedůležitých miniodpoček a dějové vaty. Nebýt dobře vyobrazené houstnoucí atmosféry ve Winterellu, divák by si z této epizody po 5ti minutách nepamatoval skoro nic. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále čekám na změnu k lepšímu a stále marně. Pátá sezóna se buď nepovedla, nebo jsem ji nepochopil, ale s knihou jsem žádný problém neměl. Jaimeho cesta za záchranou Myrcelly vyznívá hodně naivně, Píseční hadi, kteří mi v knize přišli zajímaví, mě v seriálu zoufale nebaví, Aryina linie mě momentálně spíše nudí, takže veškeré naděje upírám k severu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre mňa konečne po čase plnohodnotná epizóda, kde to šľape vo všetkých dejových líniách. Poteší najmä návšteva "stĺpovej sály" s prekvapivými rekvizitami, ale celkovo je táto epizóda vizuálne vypiplanejšia než viacero predchádzajúcich. Snáď sa bude tempo v druhej polovici sezóny zvyšovať a máme tu dokonca aj sľubný cliffhanger, otázka je, či z posledného záberu tvorcovia niečo vyťažia. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (6)

  • Táto epizóda drží za rok 2015 rekord v najväčšom počte stiahnutí za 24 hodín od televíznej premiéry. Konkrétne zaznamenala 3,5 milióna stiahnutí. (Kub_ees)
  • V knihách jsou Tyrion (Peter Dinklage) a Jorah (Iain Glen) zajati otrokáři na lodi při plavbě do Meereenu. Jorah jich několik zabije a oni se rozhodnou vzít ho do bojových jam. Otroci také nikdy nehodlají Tyriona zabít nebo ho vykastrovat, ale spíše ho přivést do bojových jam pro zábavu. (mikki089)
  • Poprvé je zmíněna hanlivá přezdívka Olenny Tyrell (Diana Rigg) „Královna trnů“. (mikki089)

Reklama

Reklama